USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Фінал чотирьох: хто став переможцем баскетбольної аматорки. Фоторепортаж

26 Травня 2019 15:43
У фіналі Аматорської баскетбольної ліги Луцька перемогу святкувала команда з рівного «Laviss», яка у напруженому матчі здолала «Володимирівку», у складі якої виступають гравці баскетбольного клубу «Старий Луцьк – Університет» – 74:68. Натомість бронзові медалі взяли минулорічні чемпіони «AMPBasket», які у матчі за третє місце розгромили «BMGroup» - 107:70.

Фінал чотирьох відбувався 25-26 травня у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Вчора у першому півфінальному матчі зійшлися команди з Рівного – «Laviss» та минулорічні чемпіони «AMPBasket». Першу чверть виграла команда «AMPBasket», однак хлопці з «Laviss» зібралися та перемогли в наступних трьох, святкуючи загальну перемогу та вихід у фінал – 90:62.

Натомість в іншому півфіналі зійшлися «Володимирівка» та «BMGroup». У цьому матчі все вирішилося в овертаймі завдяки неймовірній результативності Володимира Коцька, який з 59 очками та 11 підбираннями оформив дабл-дабл, «Володимирівка» перемогла з рахунком 88:82. До слова, дабл-даблами відзначилися також Максим Дейна та Вадим Басюк.

Вже сьогодні у матчі за третє місце зустрілися невдахи півфіналів «AMPBasket» та «BMGroup». Минулорічні чемпіони одразу ж взялися до справи, набивши солідний гандикап у першій чверті – 35:11. Відзначимо, що «AMPBasket» лідирував протягом всього матчу, поступившись лише у фінальній чверті. Однак в підсумку «AMPBasket» святкував розгромну перемогу – 107:70.
Фінальний поєдинок вийшов значно конкурентнішим, аніж матч за третє місце. Вчорашній герой півфіналу Володимир Коцько закинув перші очки у матчі, а згодом повторив результативні дії, «Laviss» відповів дальнім. Згодом Коцько забив ендван, тож першу чверть виграла «Володимирівка» – 19:16. На початку другої чверті завдяки ендвану Чижа команда з Рівного зрівняла рахунок, втім Дейна відповів тим же. А згодом рівняни вийшли вперед, щоправда, завдяки «трьосі» Вишняка «Володимирівка» знову була попереду. На велику перерву команди пішли з рахунком 39:36 на користь волинської команди.
Після перерви активніше почали грати рівняни, які зрівняли рахунок та навіть зуміли відірватися на дев’ять очок – 50:59. Однак волиняни також не хотіли здаватися, скоротивши відставання до двох очок перед фінальною чвертю – 59:61. Четверту десятихвилинку також активніше розпочали рівняни, які відновили свій гандикап та в підсумку, скориставшись втомою лідерів «Володимирівки», святкували перемогу в фіналі – 68:74.
Найрезультативнішим гравцем фінального матчу став Володимир Коцько, в активі якого 34 очки. Відзначимо й дабл-дабл Максима Дейни – 21 очко та 22 підбирання. У рівнян дабл-дабл оформив Олександр Захожий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus