USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Фонд Ігоря Палиці виділить 4 мільйони на спорткомплекс у Любомлі

20 Березня 2018 21:21
20 березня у Любомлі відбулося підписання тристоронньої угоди про будівництво спортивного комплексу між Любомльською міською радою, Фондом Ігоря Палиці “Тільки разом” та генпідрядником, йдеться у прес-службі Фонду.

Загальна вартість проекту – 5 млн грн. Він реалізовуватиметься на умовах співфінансування: 4 млн грн – кошти Фонду та 1 млн грн виділять з місцевих бюджетів.

Згідно проекту, основну частину об’єкта становитиме поле для міні футболу розміром 42х62 метри. Також передбачено бігові доріжки з сучасним поліуретановим покриттям, універсальний майданчик, на якому можна буде грати у волейбол, баскетбол, бадмінтон та сектор з тренажерами.
Зазначимо, що засновник Фонду Ігор Палиця підтримує розвиток спорту на Волині та працює над розбудовою спортивної інфраструктури області.

Зокрема в чотирьох районних центрах Волинської області, а саме Любешові, Маневичах, Камінь-Каширському та Ківерцях, збудовано ігрові спортивні комплекси під відкритим небом. До складу таких комплексів входять баскетбольний, волейбольний та міні-футбольний майданчики зі штучним покриттям. Крім цього, у Камінь-Каширському та Маневичах на нових спортивних комплексах облаштували легкоатлетичні доріжки, а на любешівському стадіоні «Колос» проведено ремонтні роботи легкоатлетичного покриття.

Також у 2015 року в селищах Олика, Цумань та Любешів були збудовані спортивні майданчики для занять в стилі Street workout.

Півтора роки тому в Нововолинську був зведений сучасний спортивний комплекс з біговими легкоатлетичними доріжками, футбольним полем зі штучним покриттям та баскетбольним майданчиком.

Торік на міському стадіоні «Колос» у Камінь-Каширському реконструювали футбольне поле, а у селі Володимирівка Володимир-Волинського району облаштували сучасне покриття зі штучною травою для гри в футбол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 20 Березня 2018 21:59
Браво,Ігор Петрович!Лапін,Савчук,Мартиняк,Івахів аууу...
638 до Лучанин Показати IP 21 Березня 2018 07:53
а Гузь?
Лучанин до 638 Показати IP 21 Березня 2018 10:29
Чогось я про нього забув
Олексій Показати IP 21 Березня 2018 10:12
Побудова спорткомплексів це гарна їдея. Нехай наша молодь розвивається та приносить ще більше досягнень для країни.
Любомль Показати IP 21 Березня 2018 11:19
Дуже приємна подія для нашого району,Дякуємо Ігорю Палиці і міському голові Ющукові Роману за чудову ідею

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus