USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Гімнастки з Луцька виступили на «Кубку Дерюгіної»

22 Березня 2018 20:16
19 березня команда «Спорт-Естету» взяла участь у Всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики «Кубок Дерюгіної-2018», який відбувся в Києві. На змаганнях виступили гімнастки 2003-2006 року народження з 33 команд України.

Команду «Спорт-Естету» представляли спортсменки Ліза Левкович, Ірина Рибак, Ніка Кутова, Ірина Бойчук, Софія Шелигіна, тренери Юлія Лисенко та Марія Семак. Підготували гімнасток Анна Войнаровська і Христина Кудріна.

«За день до виступу ми дивилися фінали міжнародних змагань «Кубок Дерюгіної», де виступали провідні гімнастки світу. Наші дівчата були в захваті та багато чого взяли для себе, адже коли дивишся на ці виступи наживо, емоцій та вражень куди більше.

Добре, коли молодому поколінню надається можливість відчути себе зірками та виступати у Палаці спорту. Це потужний стимул для праці над собою, для покращення результатів. Звісно, дівчата переживали, це зовсім інша атмосфера. Вони відчували відповідальність, аби гідно представити свій клуб, не підвести тренера. Це дійсно емоційно дуже важко, але вони змогли себе опанувати та продемонстрували свої найкращі вміння. За це ми, тренери, дуже їм вдячні. Адже тільки ми знаємо якою ціною на щоденних тренуваннях все, що показують на килимі юні гімнастки», – розповіла тренер «Спорт-Естету» Марія Семак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валя Показати IP 22 Березня 2018 22:31
Вітаю!молодці!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus