USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Інгулець» - «Волинь»: 1-0. Огляд матчу

22 Квітня 2018 20:20
]Поєдинок 29 туру Чемпіонату України з футболу між «Інгульцем» з села Петрова та луцькою «Волинню» розпочнеться о 18:00.

Після курйозної поразки від «Миколаєва» у цей мід-уік підопічні Віктора Богатиря, який, до речі, був першим наставником «Інгульця» в ранзі професіоналів, відправлялися на виїзд з метою повторити успішний вояж до Києва тиждень тому, коли лучани обіграли «Оболонь».

Стартові хвилини поєдинку були за лучанами завдяки активним діям Яковлева, який вдало діяв на перехопленнях та намагався знайти точним пасом партнера у штрафному суперника. На 17 хвилині Хагназарі виконав хорошу подачу на Коробку, але голкіпер гостей Ганєв вдало зіграв на випередження та зупинив атаку лучан.

На 25 хвилині Коробка знову опинився в епіцентрі уваги, коли після пасу із глибини вийшов віч-на-віч із Ганєвим, але переграти кіпера гостей Володимиру не вдалося, до того ж, арбітр зафіксував офсайд.

Після 30 хвилин поєдинку гравцям «Інгульця» вдалося відвести гру від власних воріт та провести декілька власних атак: спочатку двічі поспіль господарі подавали кутові, але захист лучан справився. Потому момент був у Клименка, але йому не вдалося як слід прийняти м’яча метрах в 5 від воріт, хоча суперників перед ним уже не було. Найреальнішу ж нагоду відзначитися на 41 хвилині втратив Акименко, якому не вдалося перекинути Когута, який вдало зіграв на виході.

Початок другого тайму став для лучан справжнім шоком: на 47 хвилині Сафонов зіграв у власному штрафному рукою, за що отримав «гірчичника» та змусив арбітра призначити пенальті. Акименко розвів Когута та м’яча по різних кутах та забив свій 25 гол у сезоні.

Ще через 5 хвилин господарі отримали право на штрафний метрів з 23, але м’яч після удару Піднебенного пролетів значно вище воріт.

Реальний шанс зрівняти рахунок та виправитися за пенальті був у Сафонова на 61 хвилині, але Олександр після розіграшу кутового не зміг як слід пробити метрів з 5 – вище воріт. А на 69 хвилині «Волинь» отримала свій останній, як виявилося, момент у матчі: подачу штрафного захисники «Інгульця» вибили точно на Сіаваша, але удар іранця був надто неточним.

На 73 хвилині Акименко міг оформляти дубль, але Когут зреагував на його удар з декількох метрів, більше того, форвард господарів на момент удару перебував в офсайді. Ще за хвилину Клименко пробивав з дальньої відстані, м’яч зрикошетив від захисника «Волині», але, на щастя для лучан, покотився повз ворота.

До завершення гри лишалося більше 15 хвилин, але жодного шансу не змогли створити лучани. Господарі ж неквапливо, провівши 4 заміни, довели гру до логічного та успішного для себе завершення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вже не фан Показати IP 22 Квітня 2018 21:15
То нащо програвати чужим селам, коли можна програвати сільським командам із волинських сіл ! Результат буде той самий, але наскільки буде дешевше !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus