USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Курйозна поразка «Волині» від «Миколаєва» у фото

20 Квітня 2018 14:39
Поєдинок 28 туру Чемпіонату України серед команд першої ліги відбувся на луцькому стадіоні «Авангард» 18 квітня. Гості, завдяки курйозному голу Семенини наприкінці поєдинку, перемогли з рахунком 1:0.

На жаль, лучанам не вдалося продовжити переможну серію після звитяг над «Кременем» вдома та «Оболонню» на виїзді. Як заявив на післяматчевій прес-конференції тренер лучан Віктор Богатир, найбільше його розчарувало відношення футболістів, які «його не чують».

До вашої уваги фотомиті поєдинку між лучанами та миколаївцями від Миколи Мартинюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 20 Квітня 2018 17:19
Шановний пане Богатир, ви напевно не знаєте куди потрапили ?!!! Досить нити та скиглити, луцька "Волинь" команда з традиціями і амбіціями. Де гра ? Де результат ? Не можете тренувати та керувати гравцями ідіть в Ворсклу чи будь-яку іншу команду. Нам потрібна гра та результат !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus