USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Команду української прем'єр-ліги покарано за помилку лікаря

23 Жовтня 2009 18:31
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України визнав винними у вживанні допінгу чотирьох гравців ФК «Оболонь» (Київ), що виступає у прем\'єр-лізі: Євгена Лозинського, Івана Леня, Олександра Іващенка і Валерія Куценка. Їх покарано дискваліфікацією терміном чотири місяці, повідомляють «Волинські Новини».
Лікареві команди, який перед поєдинком «пивоварів» із запорізьким «Металургом» внутрівенно ввів спортсменам неотон – з його слів, помилково, через незнання, що в такому разі цей препарат вважається допінгом, – заборонено займатися діяльністю, пов\'язаною з футболом, протягом року.
Окрім того, не справдився прогноз спортивних оглядачів, буцімто результат матчу 9-го туру чемпіонату України, який «Оболонь» виграла в «Металурга» із Запоріжжя 4:1, буде залишено в силі. За словами члена КДК ФФУ Стефана Решка, киянам зараховано технічну поразку. Клуб також оштрафовано на чималу суму – 150 тисяч гривень.
Згідно з регламентом, керівництво ФК «Оболонь» має право протягом десяти днів подати протест до Апеляційного комітету ФФУ, нагадує UA-Футбол.
Раніше «ВН» повідомляли про те, що чотирьох гравців київської «Оболоні» підозрюють у вживанні заборонених препаратів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus