USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ковельські пауерліфтери показали клас в Дніпрі

3 Травня 2017 08:00
Після срібла лучанки Богдани Караванської на чемпіонті України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату продовжили поповнювати волинську «скарбничку» ковельські спортсмени. Підготував спортсменів тренер-викладач Валерій Дружинович.

Ніяк інакше, як вдалим, не охарактеризуєш виступ команди Волинського регіонального центру інвалідного спорту «Інваспорт» на чемпіонті України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що вихідними відбувся в Дніпрі.

Ксенія Токар у ваговій категорії до 41 кілограма стала чемпіонкою України серед жінок та ще одне золото виборола серед юніорок з результатом 53 кілограми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-РІЧНА ДІВЧИНКА ПІДІЙМАЄ МАЙЖЕ ДВІ СВОЇ ВАГИ. ВІДЕО


Богдан Булік став срібним призером серед юніорів (категорія 49 кілограмів). Його результат – 75 кілограмів.

Денис Остапук зайняв третє місце серед чоловіків та перше місце серед юніорів у вазі 59 кілограмів, піднявши 112 кілограмів.

Максим Бондаренко теж став третім у ваговій категорії до 65 кілограмів з результатом 128 кг.

Богдан Ліпич зайняв друге місце у ваговій категорії до 72 кг (результат – 122 кг).



З результатом у 80 кілограмів Василь Гусак у категорії до 65 кілограмів не зумів пробитись до трійки призерів. На жаль, Ніна Скулінець та Михайло Ющук закінчили змагання з нульовими оцінками, не впоравшись з початковою вагою.



«Валерій Дружинович давно працює з інвалідами опорно-рухового апарату, тому успіх його спортсменів на кожних стартах є прогнозований. Команда – зібрана, підтримують один одного. Це не зовсім здорові спортмени, і їх до змагань підготувати, це вже є подвигом. Це не просто привезти здорових спортсменів, велику роль також грають психологічні моменти. Зважаючи, що це паралімпійський вид, то масовість ковельського осередку вражає», - розповів Заслужений тренер України Олег Хом’як.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus