USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кримчанин здобув для України першу медаль чемпіонату світу з плавання

24 Липня 2017 22:45
Українець Андрій Говоров завоював бронзову медаль на чемпіонаті світу з плавання, який проходить у Будапешті. Перший комплект нагород для нашої країни в столиці Угорщини здобутий у 50-метрівці батерфляєм.

Про це повідомляє «Обозреватель».

25-річний уродженець Севастополя поступився переможцю запливу британцеві Бенджаміну Прауду лише 0,09 секунди. Вклинившись між англійцем і українцем "срібло" здобув представник Бразилії Ніколас Сантос.

Ще один українець Андрій Хлопцов, який виступав у фіналі, показав лише сьомий результат.

Варто відзначити, що це перша медаль збірної України в плаванні на чемпіонатах світу за останні 10 років. Останній раз у 2007 році Олег Лісогор приносив нашій країні "золото" світової першості на дистанції 50 метрів брасом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus