USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кварцяний: Кваліфікаційний футбол у нас не вийшов

19 Травня 2013 11:26
Головний тренер ФК «Волині» оцінив гру команди з футбольним клубом «Говерла» напруженою та насиченою, втім, вважає, що команда відіграла не «на повну», бо «замкнулася» і розгубила ініціативу.

Про це він розповів під час після матчевої прес-конференції «Говерла» - «Волинь» 18 травня.

За словами Віталія Кварцяного, з перших хвилин хлопці переживали, щоб не зробити серйозних помилок, утім, вони виникали одна за одною.

Відтак гравці «замкнулися» й згубили ініціативу.
«Потім спонтанно у нас виникло три-чотири моменти, але ми їх не реалізували і так, якось, гра вийшла ніби кубкова – важливим був результат. У другому таймі ми вже грали «веселіше» - на атаку, але змарнували свої моменти Бікфалві та Бабир. Коли ж у нас вилучили з поля Масло, то грати стало й взагалі важко», - розповів Кварцяний.

Він розповів, що під час гри була велика відповідальність за результат, оскільки відкладати питання збереження прописки у вищій лізі на останній матч додало б ще більше нервовості, тим більше, що це був би домашній матч, де обов’язково треба забивати.

«Загалом гра була досить напруженою й насиченою на боротьбу. Тому в таких умовах й ставилось, перш за все, завдання зіграти внічию, а якщо вже вийде – то й перемогти. Нашим футболістам вдалося зробити результат. Вони все самі відчувають і в роздягальні мені сказали: «Ви нас не сваріть, гра у нас не вийшла, ми дуже старались, хотіли досягти результату». Але завдання таки було вирішене, я гравцям подякував, подав руку», - наголосив тренер.

Кварцяний сказав також, що перед цим матчем футболістам вже виплатили частину заборгованої зарплати. «Справи йдуть на поправку, а відповідальні і компетентні особи вирішують питання аби дати «настрій» футболістам. Тож питання вирішується, потрібно ще трішки часу і, думаю, всі проблемні моменти незабаром «закриють», - додав він.

Нагадаємо, команда ФК «Волинь» зіграла в Ужгороді з рахунком 1:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Александр Показати IP 19 Травня 2013 21:49
Странный какой-то футбол не вышел))) так "квалiфiкацiйний" или "квалiфiкований" ?))) где мои уважаемые учителя мовы?
Віктор Показати IP 20 Травня 2013 09:13
Футбол був чесно кажучи ніякий! Забили випадково.
неучі! Показати IP 20 Травня 2013 14:03
кваліфікований футбол, а не кваліфікаційний! - не повертається язик назвати автора журналістом, якщо не знаєш те чи інше слово, краще його не вживати!
Forever Autumn до неучі! Показати IP 20 Травня 2013 15:18
Читайте уважніше - це цитата Кварцяного. Лапки зазвичай означають, що слова всередині - це цитати :)
Александр до Forever Autumn Показати IP 20 Травня 2013 18:13
Прочитал дважды. Где же квалификационная цитата Кварцяного в тексте?
Forever Autumn до Александр Показати IP 20 Травня 2013 18:21
http://www.fcvolyn.net/newsView/672/ Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»: Гра була дуже відповідальною, тому кваліфікаційний футбол у нас не вийшов. З перших хвилин
Forever Autumn Показати IP 20 Травня 2013 18:27
Далі. Для грамотіїв. Прикметник кваліфікаційний вживається у наступних словосполученнях: "Кваліфікаційний раунд чемпіонату світу з футболу 2014 в Європі.." , "молодший спеціаліст - освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти особи", "Кваліфікаційний олімпійський турнір", "Кваліфікаційний іспит" тощо. Я розумію, що коли виправляють випадкові помилки - це добре, і дякую вам за це, але у цьому випадку змахує на просто "айдавайядоколупаюсьбоменінемашоробити!" :))) Кваліфікаційний. Який стосується кваліфікації, встановлює або визнає її. Вж. зі сл.: мінімум, розряд, категорія, комісія, характеристика. Кваліфікований - Який має високу кваліфікацію, добру підготовку до чогось; досвідчений. Вж. зі сл.: коментатор, працівник, учитель, рецензія, суддівство. http://tlumach.com.ua/literaturne_slovovjyvannya/page/kvalifikatsiynyy_kvalifikovanyy.1197/ Тому тема закрита. Дякую :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus