USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Легендарні ветерани футболу зійшлися у двобої з легендами футзалу

30 Грудня 2016 16:48
Справжній аншлаг вдалося спостерігати в переддень нового року на спортивному майданчику КРЦ «Адреналін Сіті». За підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» лучани та гості міста мали можливість стежити за новорічним товариським матчем з футзалу серед ветеранів між командами справжніх зірок.

Як повідомляє прес-служба Фонду, суперниками з одного боку була збірна федерації футболу України, а з іншого – футзальний бомонд недалекого минулого. Організаторами дійства виступили Федерація футболу України, Асоціація футзалу України та Асоціація міні-футболу Волині.

Не кожного дня до Луцька однією компанією приїздять такі знані футбольні люди, як Анатолій Дем’яненко, Мирон Маркевич, Віталій Косовський, Володимир Єзерський, Едуард Цихмейструк, В’ячеслав Свідерський, Андрій Оксинець, Сергій Нагорняк та Всеволод Романенко, які і представляли імениту команду Федерації футболу України.

Щоправда, збірній Федерації футболу України протистояла не менш зіркова компанія – люди, імена яких не так давно гриміли не лише у вітчизняному, а й європейському футзалі: Владислав Корнєєв, Олександр Кабаненко, Рамис Мансуров, Олег Безуглий, Віталій Чернишов, Олег Шайтанов, Сергій Коридзе, Тарас Шпичка, Костятин Власенко, Олексій Кудлай з наставником національної збірної країни на тренерському містку Олександром Косенком.

«Я вдячний усім за організацію цього чудового турніру, – звернувся до присутніх президент асоціації футзалу України Сергій Владико, який особисто брав участь у грі. – Саме Луцьк сьогодні став центром футболу і футзалу, адже зібрав одних з кращих гравців, тренерів футболу та фут залу. І приємно, що такі заходи проводяться за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», за що дозвольте висловити йому слова вдячності».

З вітальним словом до присутніх звернувся і координатор програми «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олексій Сорокун: «Сьогодні у Луцьку справжній «зорепад» футболістів та футзалістів. Саме ви свого часу прославляли нашу країну, виступаючи за свої клуби та національні збірні команди. Сьогодні вся Україна пишається нашими тренерами, які тут присутні, це і Мирон Маркевич, Анатолій Дем’яненко і Олександр Косенко. Дозвольте від засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці передати вам вітання, побажати і надалі залишатися в такій чудовій і прекрасній формі, а вам глядачі – насолодитися незабутнім спортивним шоу».

Перший тайм відбувся за рівної та принципової гри, а ударна кінцівка у виконанні “Футболу” вивела під перерву цифри 2:1 на користь саме гравців “великого поля”.

У перерві ж настав час подарунків: гравці дитячої команди “Юніор-Мідас” протистояли команді “Казка”. У складі костюмованої команди був і Кенгуру, і ведмідь Михайло, і “Посіпака” з “Енгрі Бьорд”, однак саме завдяки Коту-голкіперу казкові герої пропустили гол від юних талантів лише одного разу. Тож судді святкового поєдинку – Дід Мороз та Снігуронька – зафіксували перемогу дітей та роздали їм подарунки, а глядачі отримали масу позитиву.
Після перерви на поле повернулися легенди спорту і розпочався другий тайм головного протистояння вечора. Втім, не в останню чергу завдяки голкіперу Костянтину Власенку, “Футзал” витримав стартовий штурм суперників, а далі Коридзе та компанія показали перевагу у своєму виді спорту. Підсумковий рахунок – 4:2 на користь футзалістів.

Результатом залишились задоволені усі, а особливо глядачі, яким їхні кумири ще довго роздавали автографи та можливість сфотографуватись. Особливо довго тримали Мирона Маркевича, який здивував шикарною фізичною формою. Він зізнався, що бігати значно легше на великому полі. Чи чекати реваншу від футболістів на смарагдовому газоні – побачимо уже у цьому році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus