USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лідера «Волиньбаскет» підписали «Черкаські Мавпи»

23 Червня 2016 11:06
Лідер «Волиньбаскету» підсилить «Черкаських Мавп». «Черкащани» розпочали формувати склад на наступний сезон і першим новачком команди у це міжсезоння став Микола Полюк, - повідомляє Чемпіон.

У Суперлізі він став п’ятим за результативністю гравцем, збираючи у середньому за матч 13.7 очок. Окрім того, у його статистиці було 4.8 підбирань та 3.7 передачі.

Цікаво, що Микола, який може зіграти як на позиції першого номера, так і на позиції атакуючого захисника, у плей-оф чемпіонату став другим за кількістю результативних передач. У вирішальному раунді сезону Полюляк роздавав 5.5 передач.

Кар’єра 25-річного захисника розпочалася у Львові, де Микола дебютував у Суперлізі ще у 2009-му. За шість сезонів у Політехніці він виріс у лідера команди. У 2013-му Полюляк спробував свої сили у чемпіонаті Білорусії, виступаючи за Свіслоч.

Того ж року він виступав за збірну України на Універсіаді у Казані. Минулого літа його викликали до табору Національної збірної, але на чемпіонат Європи не поїхав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus