USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка їде на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро

7 Червня 2015 12:12
На літніх Олімпійських іграх 2016, які відбудуться в Ріо-де-Жанейро, Україну представить заслужений майстер спорту, чемпіонка світу 2014 року і дворазова чемпіонка Європи з жіночої вільної боротьби - 25-річна Юлія Ткач.

Спортсменка тепер буде тренуватися в Харкові і представляти місто на всіх змаганнях, як національного, так і світового рівня, - пише видання Об'єктив.

Восени Юлія Ткач виступить на Чемпіонаті світу з вільної боротьби, а вже 15 червня відправиться на перші в історії європейські ігри, які пройдуть в Баку.

«Це досить специфічні змагання, це такі собі Олімпійські ігри, проте на європейському континенті. Харків для мене є другим домом, дуже рідним і мені приємно виступати за цю область», - сказала Юлія Ткач.

Нагадаємо, Юлія взяла «золото» на першості світу, що проходила у столиці Узбекистану. За ці неймовірні успіхи Національний олімпійський комітет України нагородив спортсменку «Спортивним Оскаром» у номінації «Повернення року», окрім того, Юля отримуватиме "олімпійську" стипендію, та очолить українських борчинь на Євроіграх-2015.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю ЗІ СПОРТСМЕНКОЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus