USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани стали призерами на чемпіонаті України з панкратіону

16 Листопада 2017 07:40
Чотири золота і одна бронза – саме стільки медалей вибороли спортсмени з луцького клубу бойових мистецтв «GARDA» в Сумах.

Чемпіонат України з панкратіону серед чоловіків та жінок відбувався 10-11 листопада у приміщенні Сумського державного університету.

Упродовж двох днів близько 500 спортсменів змагалися за першість. Цього разу сутички були особливо запеклими, адже переможці здобували собі місце в основному складі збірної команди України, аби надалі відстоювати честь держави на міжнародній арені.

Змагання відбувалися за чотирма версіями: «Грепплінг» (боротьба без кімоно), «Греплінг Гі» (боротьба в кімано), «Традішн» (Сутичка в якій дозволено боротися, бити руками і ногами, за винятком ударів руками в голову супротивника), «Фул» (аналог поєдинків за версією ММА).

Ділиться враженнями від змагань тренер луцького клубу бойових мистецтв із бушинкан джіу-джитсу, бразильского джіу-джитсу, грепплінгу та ММА «Гарда» («GARDA») Михайло Савчук.

«Представники нашого клубу гідно показали свій технічний рівень здобувши в загальному заліку 4 золотих та 1 бронзову нагороду, виборовши місця в національній збірній. Взагалі хотілось би відзначити досить потужний і гарний рівень організації змагань. Все відбувалось чітко і сплановано. Зважаючи на те, що основною метою цього чемпіонату був відбір до складу збірної для участі в Чемпіонаті Європи, то це додавало особливого «бійцівського азарту». Так як луцькі спортсмени зарекомендували себе, як одні з кращих, то бажаю нашим гардівцям успіхів у підготовці і нових перемог на Чемпіонаті Європи», - розповів Михайло Савчук.

Зауважимо, що на цих змаганнях двоє учасників команди виповнили норматив кандидата в майстри спорту з панкратіону.

Також цими вихідними 9 лучан вибороли призові місця на чемпіонаті з джіу-джитсу у Хмельницькому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus