USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани стрибали з моста на кордоні двох областей. ФОТОРЕПОРТАЖ

10 Квітня 2014 07:01
Луцькі екстремали стрибали із мотузкою над річкою Дністер. Екстремальні розваги провели у селі Устечко, що знаходиться між двома областями - Тернопільською та Івано-Франківською.

Для того, аби розважитися незвичайним способом, до, здавалося б, такого віддаленого місця на карті України, приїхали відчайдухи із Волинської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської та Львівської областей.

«Ми організовували стрибки з мосту в Устечку, що пролягає над Дністром і з'єднує Тернопільську і Івано-Франківську область. Охочих здійснити стрибок було багато. Робили це на особливій системі альпіністичної «навіски», яка давала можливість на зворотньому «маятнику» вилітати майже на повну висоту мосту. Також самі учасники команди відпрацьовували стрибки за ноги з макимальною «глибиною» падіння, пролітаючи всього лиш за два метри від землі. Утім, звичайним екстремалам, тобто без досвіду, таких розваг не дозволяли», - каже голова організації ГО «Земля стрибків» лучанин Ігор Павлюк.
З його слів, під час стрибків трапився цікавий випадок:
«Один з наших друзів протягом тривалого часу не міг наважитись на стрибок, тож, уже через годину «медитації» на краю прірви зібрав чималу публіку. Машини зацікавлених людей зупинялись посеред мосту, вмикаючи аварійну сигналізацію. Протягом години на мості стояло 8 автівок, у тому числі й вантажних», - сміється луцький екстремал.
На власному досвіді екстремальні польоти спробувала і 18-річна Катерина Шикерук, уродженка селища міського типу Вигоди Івано-Франківської області. Однак, першого разу зробити самостійний стрибок не наважилась, тож спробувала політати у парі – тандемом:

«Я безмежно задоволена. Ці враження... Здається, ніби зараз ти гориш від страху, а в польоті цей страх ще дужчий. Вже під час стрибка ти забуваєш, що за спиною є мотузка. Але, в момент усвідомлення того, що ти не впала, а залишилася у повітрі, виникає задоволення тим, що ти жива. А божевільний крик – від усвідомлення зробленого», - каже дівчина.
Як пояснює екстремалка, шкодує лише про одне - що неймовірні відчуття не можна передати словами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Клим Чугункин Показати IP 10 Квітня 2014 08:01
коментар було видалено
Дід Парафін до Клим Чугункин Показати IP 10 Квітня 2014 22:49
Встиг я прочитати твій коментар, синку. То я тобі скажу таке: вже ліпше енергію викидати так, ніж строчити сповнені жовчю коментарі. Ото насправді безкорисне діло. От я вже старий, на пенсії, мені нічим зайнятися. Хіба тобі за це платять...
Туристка Показати IP 10 Квітня 2014 08:48
Фотки круті, враження навіть не можу уявити. Мені на таке не хватає сміливості ( Роуп-джампери молодці!
ЛУЧАНКА Показати IP 10 Квітня 2014 10:01
ЯКИЙ МАРАЗМ ХЛОПЦІ А ДОБРОВОЛЬЦАМИ ЗАХИЩАТИ ДЕРЖАВУ СЛАБО ДУРКА СТРЕЛЯЄ
Все ок до ЛУЧАНКА Показати IP 10 Квітня 2014 22:40
Я вас втішу. Повістки хлопцям прийшли, рюкзаки зібрані. Але без команди ніхто нікуди не поїде. Поступить сигнал, і ці хлопці ( а вони не виняток) теж захищатимуть країну разом з усіма
Всезнайко Показати IP 10 Квітня 2014 10:43
А без мотузки слабо?
тверезий до Всезнайко Показати IP 10 Квітня 2014 11:45
судячи з твоїх коментарів, тобі вже давно треба було це зробити
Ні до Всезнайко Показати IP 10 Квітня 2014 22:41
Але у цьому нема потреби. Життя цих молодих людей ще згодиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus