USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани не віддали «Кубок Перемоги» гостям. ФОТО

29 Квітня 2013 12:26
Команда хокейного клубу «Луцьк» здобула «Кубок перемоги» Міжнародного турніру з хокею, який тривав у Луцьку 27-28 квітня.

Друге й третє місце між собою поділили Ужгородсько-Словацька команда «Закарпатські ведмеді» та команда з Мінська «ICECITY». Диплом за участь у турнірі отримали «Коломийські вовки» з міста Коломия. Турнір пройшов під патронатом благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Про це стало відомо під час нагородження команд на льодова арена «Снігова королева» 28 квітня.

За словами капітана команди переможців ХК «Луцьк» Олександра Подзізея, аби показати хороший результат, команда готувалася три роки. Він зазначив, що «Кубок перемоги» - приємний заключний етап цього сезону, і він особисто дуже задоволений, що фінал став досить вдалим.

«Суперник був сьогодні сильний, були різні гравці високого класу і темп був відповідний, але роки тренувань показали, що наша праця не даремна. Ми намагалися дати найкращий результат і нам це вдалося. Основний склад ХК «Луцьк» - це місцеві хлопці, але ми тренуємося тричі на тиждень по дві години», - поділився враженнями від гри Подзізей.

Президент федерації хокею Юрій Савчук, своєю чергою, розповів, що це аматорський кубок, тому підготовка тут - не головне, тут значення має бажання, з яким люди це роблять.

«Головне, що у них горять очі, а це означає, що їм це цікаво. Цей льодовий бій був присвячений тим, хто визволяв наш край від загарбників», - наголосив Савчук.

Він розповів, що коли ще у Луцьку льоду не було, вони їздили на травневі свята у Білорусь і там грали у хокей - таким чином започаткували цей турнір, який на Волині організовують четвертий рік поспіль.

Міжнародний турнір пройшов за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк». Організатори вручили переможцям медалі та золотий кубок «Кубок Перемоги». Кращих гравців команд відзначили цінними подарунками.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коректор Показати IP 29 Квітня 2013 15:28
«Кубок Премоги» в заголовку помилка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus