USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк отримав нових чемпіонів із джіу-джитсу

5 Жовтня 2017 16:55
На чемпіонаті з бразильського джіу-джитсу «LVIV OPEN 2017 GI» двоє лучан стали чемпіонами й семеро вибороли призові місця. Зокрема в одній із найконкурентніших вагових категорій - 70 кілограмів, луцькі спортсмени з клубу «GARDA» здобули всі призові місця.

Чемпіонат із бразильського джиу-джитсу «LVIV OPEN 2017 GI» відбувся вихідними у Львові.

Кілька сотень спортсменів з’їхалися з різних куточків України, зокрема змагалися учасники з Волинської, Київської, Хмельницької, Львівської, Тернопільської, Рівненської, Чернівецької та інших областей.

Лучани показали високий рівень підготовки та здобули 10 призових місць, зокрема Вікторія Казакова стала дворазовою чемпіонкою.

Тренер з клубу ММА, джіу-джитсу та греплінга «GARDA» Михайло Савчук каже, що сезон змагань лише розпочався й він очікує від лучан яскравих перемог.

«Приємно те, що в категорії 70 кілограмів серед дорослих, яка є однією з найбільш конкурентних і чисельних, а також дуже технічною, наші гардівці у запеклих сутичках зайняли всі призові місця. Для мене, як для тренера, це показник того, що тренувальний процес відбувається правильно. Сподіваюся, така позитивна тенденція буде і в подальшому та лучани гідно представлятимуть честь нашого міста на інших змаганнях, адже сезон протистоянь тільки розпочався», - розповідає Михайло Савчук.

За підсумками змагань лучани здобули такі переможні місця:

Михайло Іщук – 1 місце;

Вікторія Казакова – 1 місце (власна вагова категорія), 1 місце (абсолютна вагова категорія);

Тимофій Москалець – 2 місце;

Дмитро Ковальчук – 2 місце;

Гарик Михальчук – 2 місце;

Іван Сильман – 3 місце;

Богдан Горбань – 3 місце;

Володимир Бубнюк – 3 місце;

Олександр Комзюк – 3 місце.

Аби здобути свою бронзову перемогу на чемпіонаті у ваговій категорії 76 кілограмів, борець Іван Сильман провів шість сутичок.

«Для мене цей чемпіонат був потужним і багатим на новий досвід. Провівши в 6 сутичок, я здобув призову нагороду. Відзначу, що кількість і рівень суперників був аналогічний чемпіонату України, тому було складно. Втім, наша команда склала гідну конкуренцію фаворитам цього чемпіонату, а саме збірним Києва, Львова та Кропивницького. Все це завдяки наполегливим тренуванням», - розповів спортсмен.

Нагадаємо, що цього року команда луцьких спортсменів виступила проти 15 команд з різних куточків України на змаганнях із бразильського джіу-джитсу та посіла командну першість.

Також цього року лучани гідно виступили на чемпіонаті України з бразильського джіу-джитсу «BJJ UKRAINE OPEN 2017 nogi» у Києві, здобувши 8 призових місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus