USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк став західним державним центром олімпійської підготовки

9 Серпня 2017 19:43
Західний державний центр олімпійської підготовки утворюється у Луцьку.

9 серпня на засіданні Уряду затверджено проект постанови Кабінету Міністрів України "Про утворення державних установ "Східний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики" та "Західний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики", йдеться на сайті Міністерства молоді та спорту України.

Нормативний акт був розроблений Мінмолодьспорту на виконання розпорядження Уряду від 9 грудня 2015 р. № 1320 "Про схвалення Концепції Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року".

За погодженням з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та керівництвом вищих навчальних закладів, у розпорядженні спортсменів центру будуть спортивні та медико-відновлювальні об’єкти Східноєвропейського Національного університету, Луцького національного технічного університету, спортивна інфраструктура міста Луцька, у тому числі легкоатлетичного комплексу "Авангард", спортивні об’єкти якого відповідають міжнародним стандартам з цього виду спорту, що підтверджено сертифікатом ІІ категорії Міжнародної асоціації легкоатлетичний федерацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
123 Показати IP 9 Серпня 2017 19:56
Верніть футбол. Верніть ФК Волинь. Ту Волинь хоча б яка грала середняка першої ліги. Побачите порожні сектори один раз в рік на змаганнях з легкої атлетики і зрозумієте що лучанам не треба така легка атлетика коли ФК Волинь в кращому разі буде грати в другій лізі.
321 до 123 Показати IP 9 Серпня 2017 21:53
Верни футбол. Верни довіру до футболу. до його чистоти. Порожні сектори бачимо щотижня на футболі. А легкою атлетикою скоро в місті буде більше займатися людей, ніж футболом. Якщо з головою займатися футболм і легкою атлетикою, а не тупо оприходувати бюджети, то вссе можна в місті. А про Центр, то якщо не знаєш, то не пиши дурниць. І за лучан не розписуйся, що їм краще треба. Комусь треба бухло, комусь доріжки і змагання, а комусь футбол.
волинянин Показати IP 10 Серпня 2017 00:28
а хіба на волині є легка атлетика?
я до волинянин Показати IP 10 Серпня 2017 09:42
І футбол , і легка атлетика - потрібні. і не треба тут розпинатись за щось одне. Кожному - своє . Не пиши один -за всіх людей. Поменше б пивнушок.
до321 до 123 до волинянин Показати IP 10 Серпня 2017 21:26
А на легкій атлетиці з її чистотою аншлаги прям)))
321 до до321 до 123 Показати IP 11 Серпня 2017 10:41
на легкій атлетиці хотя б кількість спорстменів які змагаються більша від кількості глядачів які ходять на футбол. Тобі ж кажуть люди - не звинувачуйте легку в тому, що самі ж загубили футбол - не встигли поняти що треба іншим чином футбол вести, не змінили бюджет клубу, не шукали інші додаткові джерела фінансів, не уволили хамовитого тренера вчасно
чудотворець Показати IP 10 Серпня 2017 11:09
Як там казав один колишній? В Луцьку пробили центр підготовки, будуть задіяні і отримуватимуть додаткові кошти спортивні споруди та універи, працюватимутьтренери. А якесь сидить собі в кабінетику і строчить пургу, не розуміючи сутності того, що буде.
Спортсмен Показати IP 10 Серпня 2017 13:39
По-перше,треба зрозуміти ,що Центр створений Міністерством молоді та спорту за кошти державного бюджету.Мета-підготовка молодих та перспективних легкоатлетів до майбутніх Олімпійських Ігор. Що це дає Волині?В область прийдуть додаткові (неволинські!) кошти.Будуть створені додаткові робочі місця,в центрі крім інших будуть займатися і наші спортсмени,працювати наші тренери,будуть залучені наші об’єкти.По-друге,ніякого відношення до занепаду ФК "Волинь" Міністерство спорту і легка атлетика не мають.Цим (занепадом) планомірно займалися інші люди,в.тч. т.зв.менеджмент клубу.А волинський футбол живе!!!Подивіться скільки в області проходить цікавих змагань.А щодо того чи потрібна Волині легка атлетика,то відповіддю є слідуючий факт.На Чемпіонаті світу,що в ці дні проходить в Лондоні,вперше в історії виступають шість волинських спортсменів.Шість!Мало?Буде більше,це тільки початок.І центр цьому допоможе.
для спорсмена Показати IP 10 Серпня 2017 21:23
Це не погано що беруть участі в чемпіонатах світу, навіть виграють якісь там дефлімпіади, паралімпіади, спартакіади і всякі інші "ади" але... Коли прийде черга Олімпіади то не має ніяких нагород і гроші вкладали оказується - викидали на вітер. Але простий вболівальник незважаючи на безвізи не має змоги їздити по всяких триліадах а футбол (не той що зараз в луцьку) це було єдине місце куди можна було сходити щоб побачити нормальні спортивні змагання. А тепер залишається тільки надія що не припинить функціонування "Волиньбаскет"
321 до для спорсмена Показати IP 11 Серпня 2017 10:43
Володя, успокойся, редагуй свою газетьонку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus