USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк скерує 2 млн на проведення чемпіонату Європи з легкої атлетики

27 Лютого 2019 20:12
На проведення в Луцьку Командного чемпіонату Європи з легкоатлетичних багатоборств із міського бюджету передбачать 2 мільйона гривень.

Про це йшлося 27 лютого під час пленарного засідання 53-ї сесії Луцької міської ради.

Як попередньо розповідав керівник департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, 6–7 липня в Луцьку триватиме чемпіонат Європи з легкої атлетики, на який з’їдуться спортсмени з Білорусі, Франції, Швейцарії, Великобританії, Естонії, Нідерландів, Іспанії та України.

Луцьк на співфінансування проведення змагань має спрямувати 2 мільйона гривень.

Депутат Ігор Поліщук зазначив, що на початку липня Луцьк прийматиме одні з найбільш престижних і грандіозних змагань, які відбуватимуться в Україні з часів незалежності. У змаганнях візьмуть участь близько 300 спортсменів.

«Змагання мають надзвичайно важливе значення для нашого міста, адже йдеться про престиж Луцька», – сказав депутат. Та додав, що проведення змагань стало можливим завдяки тому, що свого часу Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відремонтував стадіон «Авангард», який здобув відповідний статус і може проводити чемпіонати міжнародного рівня. Нагадаємо, у 2015 році луцький стадіон "Авангард" був реконструйований та оновлений за останнім словом техніки.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2019 21:04
А чому тільки 8 країн прийме участь у чемпіонаті Європи ? У Європі ж набагато більше країн ! А де Німеччина, Італія, Польща ? А яка доля у фінансуванні європейських легкоатлетичних організацій, федерації легкої атлетики України, профільного міністерства, спонсорських коштів ? Якась інформація неповна та і в самій статті тема нерозкрита.
shadow до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2019 20:52
по-перше, не чемпіонат Європи, яке написано, а Кубок. Країн вісім - бо стільки виступає відповідно до рейтингу у найвищій лізі з багатоборства. Тобто в Лкуцьку приїдуть найсильніші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus