USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк приймав Всеукраїнський тенісний турнір. ФОТО

24 Квітня 2009 11:53
З 20 по 23 квітня у спортивному комплексі «Олімпія» проходив перший у Луцьку Всеукраїнський тенісний турнір. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів головний суддя змагань Віктор Анісімов, організатори зробили все для того, щоб турнір відбувся на високому рівні. «Всіх учасників вчасно зареєстрували. Крім того, дітям приємно було грати на добре підготовлених майданчиках», – зазначив Віктор Анісімов.
За словами пана Анісімова, тільки на цьому турнірі за грою спостерігають судді, «а взагалі –  суддівство не відбувається на змаганнях учасників до 12 років».
За підсумками турніру – перемогу, кубок та тисячу гривень отримав рівненчанин Антон Капустін. Друге місце та 750 гривень – у вихованця клубу «Олімпія» Умара Урінбаєва. Третє місце та 500 гривень виборов також гравець клубу – Андрій Хойна.
«Варто зазначити, що «бронзовому» призеру турніру не вистачило для перемоги два м’яча. Бо до фіналу всі попередні зустрічі Андрій Хойна вигравав. Та гра є гра», – сказав головний суддя змагань.
Після нагородження батьки учасників дякували організаторам за можливість для їхніх дітей брати участь у такому турнірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пшоно Показати IP 24 Квітня 2009 13:58
Ця дурацька кругова система.... Людина все вигравала, а потім через якихось 2 м'ячі стала трєтьою.... Суддів на мило!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus