USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі боксери обіграли усіх на рингу Польщі

5 Грудня 2014 09:45
Луцькі боксери здобули перемоги в престижних міжнарородних боксерських змаганнях. Про це інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Команда Луцька, представлена дванадцятьма спортсменами, вихованцями Волинського боксерського клубу олімпійського резерву, в місті Замость (Республіка Польща) брала участь у XVI Меморіалі пам'яті Я. Суходола.

В престижних міжнарородних боксерських змаганнях боротьбу на рингу вели понад сімдесят спортсменів боксерських клубів з Литви, Норвегії, України (Тернопіль, Луцьк) і Польщі (Тарнов, Жешув, Люблін, Стенятин, Хелм, Краснік, Лєнчна, Замосць).

Луцькі боксери не стали хлопчиками для биття, а в окремих вагових категоріях були в ролі лідерів.

Провівши свої бої на високому рівні, не програвши жодного поєдинку, Василь Чорний (38 кілограмів) і Максим Куць (42 кілограми) стали переможцями у своїх вагових категоріях.

Володимир Мельниченко (56 кілограмів) програв лише один бій і завоював друге місце.

Своїми досягненнями юні боксери завдячують тренерам Геннадію Озаринському, Андрію Сохацькому та Борису Жайворонському, які готували їх до змагань.

Також слова вдячності за всебічну підтримку і можливість участі в міжнародних змаганнях боксери та тренери висловлюють БФ «Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Sergio Показати IP 5 Грудня 2014 10:22
І з Володимира-Волинського бачу є

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus