USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі волейболістки прогнозовано поступились чемпіону

27 Лютого 2016 16:14
У 12 турі Суперліги з волейболу серед жіночих команд луцька ВК «Континіум-Волинь-Університет» прогнозовано програла минулорічному чемпіону южненському «Хіміку» на його майданчику.

Южненська команда впевнено реалізувала перевагу в класі. Моментами головний тренер «Хіміка» Сергій Голотов дозволяв зіграти лавці запасних. Так, у першій грі у складі «Хіміка» дебютувала 17-річна Юлія Микитюк.

«Хімік» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3: 0 (25:14, 25:13, 25:16)

«Хімік»:Росточило, Дрозд, Сильченкова, Томіч, Козлова (к), Напалкова; Немцева (л), Степанчук, Микитюк, Бойко. Тренер – Сергій Голотов.

«Волинь»: Тищенко, Рудик, Осачук, Скрипник, Ужва (к), Яцків; Карасьова (л). Тренер - Богуслав Галицький.

Судді: М.Медведєв (Запоріжжя), В.Паршін (Рівне).

Тривалість матчу: 60 хв. (21 + 20 + 19).

Кращі гравці (версія ФВУ): Бойко - не визначено.

25 лютого. Южний. ФСК «Олімп». 181 глядач.

«Хімік» переміг луцьку команду «Континіум-Волинь-Університет» і в другому матчі. Цього разу для перемоги знадобилося чотири партії, хоча склад господарів був більш оптимальний. Програвши в другій партії, южненська команда розгромила суперника в двох наступних.

«Хімік» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3: 1 (25:19, 22:25 25:12, 25:10)

«Хімік»: Росточило, Дрозд, Політанськая, Сильченкова, Чернуха, Козлова (к); Немцева (л), Бойко, Степанчук, Микитюк. Тренер – Сергій Голотов.

«Волинь»: Тищенко, Яцків, Рудик, Ужва (к), Осачук, Скрипник; Карасьова (л). Тренер - Богуслав Галицький.

Судді: В.Паршін (Рівне), М.Медведєв (Запоріжжя).

Тривалість матчу: 74 хв (19 + 20 + 18 + 17).

Кращі гравці (версія ФВУ): не визначено - Рудик.

26 лютого. Южний. ФСК «Олімп». 84. Глядача.

«Дуже погано зіграли. Позитивно можу відгукнутися лише про дії Людмили Осачук та Анастасії Тищенко, а в деяких гравців дуже поганий відсоток реалізації. Таку невиразну гру пов’язую з втомою. Адже цьогоріч ми не мали зимових зборів, я дівчат просто відпустив додому. Спад пішов ще в іграх з Черніговом, ще гірше стало у Вінниці. З «Регіною» взагалі катастрофічно зіграли. Дівчата втомлені, напевно. Потрібно переводити їх на одноразові тренування, бо багато мікротравм назбиралося. Дівчата просто фізично втомлені, а молодь я задіяти не можу, бо вони дитячу лігу грали, а зараз їх ще й фінал чекає», - прокоментував наставник ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький.

«Нам важко було боротися з лідером Суперліги «Хіміком». Та ми поки що будуємо нашу команду, а тому кожен забитий м’яч для нас був неабияк важливим. А виграна партія нас сильно надихнула. Якщо ми хочемо в майбутньому добре виступати в найвищому дивізіоні, то повинні вміти грати з будь-якою командою», - розповіла луцька волейболістка Тетяна Яцків.

Після цієї гри «Хімік» став одноосібним лідером чемпіонату, набравши 63 очка. Але «Северодончанки» завдяки перемозі над Тернополем наздогнали команду з Одеської області. Лучанки міцно утримують 5 сходинку «турнірки» з 28 очками в своєму активі.

У наступному туру волинянки вдома прийматимуть «Сєвєродончанку». Матчі заплановані на п’ятницю-суботу, 4-5 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
саша корнійчук Показати IP 27 Лютого 2016 23:36
гарні
mad_men Показати IP 28 Лютого 2016 00:51
Остання фотка - зачьот))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus