USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі «динамівці» привезли з Тернополя «золото» і рекорд України

23 Лютого 2010 17:17
Із 18 по 21 лютого команда луцького спортивного товариства «Динамо» на чолі зі своїм тренером Володимиром Шумаковим підкорила одразу сім найвищих сходинок п’єдесталу IV чемпіонату України з пауерліфтингу та жиму лежачи у Тернополі.
У жимі штанги лежачи «динамівка» з Луцька Ірина Воробйова здобула «золото» серед жінок-аматорів. Її результат - 82,5 кілограма. Вона виконала норматив майстра спорту міжнародного класу.
Лучанка Наталія Мельничук у своїй ваговій та віковій групі, вижавши 57,5 кілограмів, встановила рекорд України UPO й отримала посвідчення майстра спорту.
Петро Мартинюк серед юніорів опинився на третій сходинці та виконав норматив кандидата у майстри спорту, а Ілля Олександров у цій же віковій групі та в категорії 125 кіло виборов І місце.
Юрій Філоненко став першим серед ветеранів у ваговій групі 90 кіло.
Андрій Томашевич (Мисливий), піднявши штангу, вагою 162,5 кілограма, виконав норматив майстра спорту України та завоював срібну медаль серед аматорів у категорії 110 кіло.
У пауерліфтингу Ігор Сивий, піднявши 620 кіло, у категорії 110 кілограмів і Анатолій Левчук в групі 90 кіло теж показали «золоті» результати.
До перемог команду луцького спорткомплексу «Динамо» готував Володимир Шумаков. Наставник теж брав участь у змаганнях із жиму лежачи. І зайнявши І місце серед ветеранів у ваговій групі 82,5 кілограмів та друге - в категорії OPEN.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus