USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцькому клубу «Воїн» нададуть фінансову допомогу з міського бюджету

25 Липня 2019 09:56
На фінансування спортивного клубу «Воїн», де тренуються 350 дітей, у 2020 році виділять кошти з Луцького міського бюджету.

Про це розповів радник міського голови Ігор Поліщук, який 24 липня відвідав вечірнє тренування спортсменів.

Ігор Поліщук розповів, що багато чув про клуб, його спортсменів та їхні досягнення, але у СК «Воїн» побував уперше.

«Я стежу за успіхами клубу в інтернеті, а зі спілкування з моїми знайомими знаю, що це один із кращих спортивних клубів України. Але для мене було новим дізнатися про те, що клуб існує за рахунок спонсорських коштів, а не за батьківські. Це дуже приємно, що є люди, які вболівають за спорт і дають можливість займатися ММА безкоштовно», - сказав Ігор Поліщук.
Президент СК «Воїн» Михайло Смолка розповів, що минулі півтора тижні у клубі на зборах перебуває збірна України з ММА (16 спортсменів), яка 3-4 серпня братиме участь в Чемпіонату світу з ММА в Італії. Серед «збірників» - шестеро бійців «Воїна».
«Спорт в нашій державі має проблеми з фінансуванням, але добре, що у Луцьку є люди, які розвивають клуб «Воїн», власним коштом утримуючи його. Міська рада фінансує різні види спорту: і бойові мистецтва, і різноманітні федерації. Вважаю, буде доречно підтримати фінансово і спортивний клуб «Воїн» з міського бюджету. Тому однозначно будемо включати клуб «Воїн» у фінансування наступного року», - наголосив радник Луцького міського голови.

«Спорт виховує в дітях правильні риси характеру, такі, як відповідальність, цілеспрямованість, бажання працювати на результат, бажання перемагати, працювати над собою. Тому треба підтримувати це прагнення дітей», - зауважив він.
Своєю чергою, головний тренер клуб Андрій Зінчук запросив Ігоря Поліщука 31 липня прийти підтримати «воїнів», які вирушатимуть до Риму на Чемпіонат світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus