USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький «Спартак» просить у мерії гроші на зарплати тренерам

31 Травня 2016 16:52
Фізкультурно-спортивне товариство «Спартак», що знаходиться в центральному парку Луцька, з початку 2016 року залишилося без фінансування з Держбюджету.
Директор організації Іван Деєв просить фінансову підтримку у мерії.

Це питання розглядали сьогодні, 31 травня, в рамках Дня депутата на тему «Про функціонування ГО ФСТ «Спартак».

Зі слів Деєва, проблем у спорткомплексу багато. Наприклад, приміщення окремих груп для занять спортсменів взимку не обігріваються. Зокрема, це стосується легкоатлетів, через що доводиться орендувати додаткове приміщення. Зовнішній стан об’єкту досить запущений, матеріально-технічна база застаріла, більшість приміщень потребують капітального ремонту.

Між тим, директор спорткомплексу Іван Деєв не просить гроші на утримання та ремонт приміщення. Він каже: «Нам не вистачає грошей на зарплати тренерам. А вони у нас лише за минулий рік підготували чотирьох майстрів спорту, та готують наших випускників до участі в Олімпійських іграх. Вони наше головне надбання».

Своєю чергою, депутати шукали спосіб вирішення цієї проблеми. Так, заступник міського голови Юрій Моклиця нагадав, що раніше був варіант створити спільну дитячо-юнацьку школу. Але, з його слів, завадило об’єднанню те, що громадська організація (ГО ФСТ «Спартак») не може бути засновником комунального закладу.

Тому Юрій Моклиця запропонував запровадити співфінансування спортивної організації коштом міського бюджету, спонсорської та батьківської допомоги. Аби врегулювати обов’язки сторін, запропонували підписати меморандум між міською радою та ГО ФСТ «Спартак». У документі буде прописано по пунктах, хто і що зобов’язаний виконувати, аби тренери отримували зарплату, а діти -кваліфіковану спортивну освіту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
правда Показати IP 31 Травня 2016 22:11
ура крадемо далі разом з меріею
Гостя Показати IP 31 Травня 2016 22:48
Депутати ви просто охороняли.кому вже в око впало приміщення. Ви хоч знаєте скільки там займається дітей.порахуйте.хоча з математикою у вас не ахті.
Мама Показати IP 1 Червня 2016 14:28
А те що батьки платять за свою дитину в середньому 300 грн в місяць, то це тренеру не вистачає на зарплату?
Лучанець Показати IP 4 Червня 2016 00:38
Не давати нічого,Спартак приватний.Хай продають,є бажаючі зробити там норм.умови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus