USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Мадридський «Реал» захистив титул переможця Ліги Чемпіонів

4 Червня 2017 00:21
У вирішальному матчі найпрестижнішого єврокубкового турніру футболісти мадридського "Реала" на стадіоні "Національний" у Кардіффі (Уельс) обіграли туринський "Ювентус" з рахунком 4:1 і зберегли титул володаря Ліги європейських чемпіонів, повідомляє Укрінформ.

Кріштіану Роналду відкрив рахунок на 20-й хвилині, ставши першим, хто забив у трьох фіналах Ліги чемпіонів. Через 7 хвилин Маріо Манджукич зрівняв рахунок, проте Каземіро на 61 хвилині, все той же Роналдо на 64-й і Марко Асенсіо на 90-й довели рахунок до розгромного.

Роналду в цьому розіграші Ліги чемпіонів забив 12 м'ячів і випередив Ліонеля Мессі з "Барселони" на один гол. Португалець виграв суперечку снайперів п'ятий рік поспіль. П'ятий раз відзначився і "Ювентус", щоправда у негативному значенні, адже вони програли фінал головного європейського клубного турніру п'ятий раз поспіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus