USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканців привокзального мікрорайону кличуть на Фестиваль спорту

18 Квітня 2018 21:47
19 квітня о 18.00 годині на новозбудованому спортивному майданчику із штучним покриттям (вул. Гулака-Артемовського, 3, 5) відбудеться Фестиваль спорту для мешканців привокзального мікрорайону Луцька.

Про це інформують на сайті міськради.

У програмі свята передбачається: комплекс загально-розвиваючих вправ від заслуженого тренера України з пауерліфтингу Олега Хом'яка, спортивні естафети, конкурси, міні-футбол, волейбол.

Переможці та учасники Фестивалю будуть відзначені дипломами, призами та подарунками від Луцької міської ради. Також усіх присутніх пригостять смачним чаєм та солодощами.

Організатори заходу: КЗ "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus