USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Молодіжка «Волині» завтра прийматиме удома лідера

17 Вересня 2013 08:38
Матч 9-го туру чемпіонату України серед команд U-19 відбудеться завтра, у середу 18 вересня, на луцькому стадіоні «Підшипник». «Волинь» о 16.00 прийматиме вдома дніпропетровський «Дніпро», який нині очолює турнірну таблицю групи А. Повідомили у клубній прес-службі волинян.
У матчі 2 туру дніпряни не залишили шансів лучанам – 5:2, тому окрім турнірного значення гра має значення і з точки зору реваншування підопічних Комзюка, які нині перебувають на третій сходинці в турнірці та відчувають дихання перслідувачів - "Динамо" та "Говерли".

Обидві команди набрали хорошої ходи у першому колі. «Дніпро» поступився тільки раз, а «Волинь» не програвала з 3-го по 8-ий тури, коли в Одесі у напруженому матчі, який не був позбавлений суддівських ляпів, програли «Чорноморцю» 2:3. У тому матчі сталася подія, яка матиме вплив і на гру у Луцьку в найближчу середу. Вилучення опорного хавбека «Волині» U-19 Сергія Коломійця не дасть можливість зіграти йому проти «Дніпра».

Цікаво буде поглянути й на дуель двох найкращих бомбардирів чемпіонату у групі А. «Дніпрянин» Дмитро Вергун забив уже вісім голів, щоправда сім з них з пенальті, а волинянин Артем Дудік – п’ять голів з гри.

Суддівську бригаду матчу очолить Андрій Нізола з Івано-Франківська. Його асистенти: Олег Когут та Андрій Ющишин (Тернопіль). Четвертий арбітр – Володимир Журибіда з Луцька, інспектор та делегат Іван Староста з Ужгорода.

В інших матчах туру зустрінуться команди U-19 «Динамо» - «Арсенал», «Ворскла» - «Говерла» та «Карпати» - «Чорноморець».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus