USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молодіжка «Волині» зіграла з «Динамо» матч-трилер. ФОТО

10 Листопада 2013 09:38
Дощ, який закрапав за годину до матчу між молодіжками луцької «Волині» та київського «Динамо», не завадив суперникам продемонструвати видовищний футбол. Відзначимо появу у стартовому складі господарів Тимура Парцванії, який одужав після травми, отриманої в грі проти «Говерли», а також «обкатку» Селіна на вістрі нападу. Зауважимо й те, що в стартовому складі дубля «Волині» вийшло відразу двоє колишніх «динамівців» - Парцванія та Кичак, - повідомила клубна прес-служба лучан.

Молодіжні команди «Волині» та «Динамо» розпочали без «розвідки» і дуже швидко взялися створювати моменти. В одному з випадків Хомченко неподалік кутового прапорця ефектно обіграв захисника, виходив на ворота по лицевій лінії, відпасував в центр штрафного, але удар Коломійця воротар «Динамо» Шевченко відбив. До середини тайму окреслилася перевага господарів, які заробляли стандарти, проте неефективно їх використовували.

Тим не менше, на 20-ій хвилині Артем Кичак, який до цього вступав у гру переважно ліквідовуючи флангові навіси, по-справжньому виручив свою команду. Впродовж якихось п’ятнадцяти секунд Артем тричі (!) відбивав удари киян з близької та середньої відстані.

Приємно, що господарі атакували флангами і саме звідти організували першу гольову атаку. Задерецького партнери довгим пасом вивели на побачення із Шевченком і хоч кут обстрілу для Дмитра був замалий, він знайшов шпарину між захисниками, воротарем та дальнім кутом – 1:0!

«Волинь» продовжила атакувати й близьким до успіху був Селін. Із кута штрафного він на техніку перекидав воротаря та захисників, але м’яча із дальнього верхнього кута вибив оборонець…

Ініціативою володіли «волиняни», тому, наче сніг на голову, був для них гол у відповідь «Динамо». Помилився правий фланг захисту, Бесєдін підхопив м’яча, пройшов з ним до штрафної, сильно вдарив із лінії карного і Кичак, хоч і дістав м’яча кінчиками пальців, але врятувати команду не зумів – 1:1.

Після цього впевненість господарів кудись поділася й їхні атаки виглядали до кінця тайму немічними. Втім, і гості у створенні небезпечних моментів гострими не були.

Друга половина матчу розпочалася перспективно – Селін пробивав головою після подачі кутового. Алессандро випередив Шевченка, але у ближній кут не влучив…

Натомість Задерецький після контратаки правим флангом у ворота влучив, але на шляху м’яча була рука захисника. Жабченко вказав на «крапку» й Хомченко був точним і невблаганним – 2:1.

Як і в першому таймі, «Волині» вдався початок другого: господарі швидко переходили в атаку, не програвали боротьбу «динамівцям». Але партнерів підвів Харченко. Євген спочатку програв позицію, а потім мусив фолити на нападнику. Порушення було грубе й Харченко побачив перед собою червону картку…

Удесятьох «Волинь» отаборилася навколо свого штрафного, вряди-годи вибігаючи у контратаки. Одну з них міг точніше закінчувати Андрій Никитюк, якого у 50-метровий забіг відправив Задерецький. Але Андрій змістився чомусь ліворуч від воріт й неточно пробив з 12 метрів…

«Динамо» дуже швидко реалізувало чисельну перевагу: Бурду забули у штрафному майданчику після подачі стандарту з правого флангу й Кичак був безсилий врятувати – 2:2.

«Динамо» навалилося на ворота господарів й часто тільки майстерність Кичака рятувала «Волинь» від голів. Кілька разів Артем ліквідовував виходи сам на сам. Натомість його візаві Олексій Шевченко «розпустив язика» на арбітра в одному з моментів й пішов достроково відпочивати у роздягальню…

У грі десять на десять шанси були в обох команд, але під час нервової кінцівки більше пощастило гостям. Удар Селіна в дальній кут заблокували рука захисника, але Жабченко на ще один пенальті у ворота «Динамо» не наважився. Відразу ж пройшла контратака в бік «Волині», під час якої Тищенко вийшов віч-на-віч із Кичаком й таки пробив його, хоч м’яч влучив в Артема, покотився у ворота і відчайдушний стрибок Мельничука не допоміг – 2:3

Дезорганізований захист «Волині» пропустив ще раз. Приндета чомусь вирішив відіграти назад Кичаку від бокової лінії, але зробив це незграбно. Артему довелося у стрибку відбивати м’яч, який летів на кутовий, від нього куля потрапила до Михайличенка й він майже від кутового прапорця розстріляв порожні ворота «Волині», зафіксувавши фінальний рахунок - 2:4.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus