USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На «Авангарді» змагалися легкоатлети

4 Травня 2017 13:24
У Луцьку на стадіоні «Авангард» відбулася першість Луцького району з легкої атлетики серед школярів 2003-2005 років народження, які приурочили до річниці перемоги у Другій світовій війні.

На змагання приїхало більше 100 дітей із 20 загальноосвітніх шкіл Луцького району. Школярі беруть участь у забігах на дистанції 60, 100, 200 та 800 метрів. Крім того, здібності юних спортсменів оцінюють під час естафети.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

«Під час змагань ми відбираємо майбутніх спортсменів, яких пізніше будемо залучати до занять у спортивній школі нашого району. Переможцям будуть вручені медалі, грошова винагорода від нашого спонсора Ігоря Гача. Крім того, керівники, які виховали найкращих спортсменів, отримають премії», – розповів методист відділу освіти Луцької РДА Микола Калиш.
І для вчителів, і для тренерів результати змагань подекуди неочікувані. Так, дистанцію у 100 метрів виграла дівчинка із Торчина, яка раніше ніколи не тренувалася.

«Звісно, що кращі результати показують учні, які займаються у ДЮСШ, але є діти, які показують дуже хороші результати, попри те, що не тренуються. Таким ми пропонуємо займатися у спортшколі. Попри винагороди та подяки заняття спортом дають дітям здоров’я, фізичний розвиток», – каже старший тренер-викладач з легкої атлетики ДЮСШ Луцького району Олександр Козлович.
Крім активних школярів, які приїхали не тільки вболівати і позмагатися за першість у легкій атлетиці, змагання відвідали депутати від партії «УКРОП» Луцької районної ради та голова обласного осередку політсили Вячеслав Рубльов.
«Цей турнір відбувається вже вдруге. І Луцька районна рада активно підтримує розвиток спорту в районі. Ми хочемо, аби діти із сіл району мали можливість займатися в спортивних школах, мали можливість їздити на змагання. І ми, депутати, зробимо все, аби так залишалося і надалі», – каже голова Луцької районної ради Валентин Приходько.

«Підтримка спорту, саме дитячого спорту, дуже важлива не тільки у Волинській області, але й в цілому для нашої країни. УКРОП завжди долучається до таких змагань. Стадіон «Авангард» реконструйований головою Волиньради Ігорем Палицею саме для того, аби тут проходили такі змагання. Сподіваюся на те, що Волинь стане флагманом легкої атлетики в Україні», – каже голова фракції політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у обласній раді Вячеслав Рубльов.

Після закінчення змагань переможцям вручили медалі, грамоти та грошові винагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus