USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому «Авангарді» - новий графік занять

5 Вересня 2017 14:12
Для відвідувачів луцького стадіону «Авангард» встановили новий графік відвідин.

Про це розповів тренер української збірної команди України з легкої атлетики Олег Вегнер, передає Конкурент.

Зміни виникли, аби впорядкувати час занять на стадіоні спортсменів-професіоналів та аматорів. Наставник збірної пояснив, що на стадіоні чимало дорогого обладнання. Окрім цього, додав тренер, розділення часу дозволить уникнути можливого травматизму. Адже часто на стадіон приходять дуже маленькі діти.

«Стадіон не закривається. Просто наводиться порядок. Поділ часу був і раніше. Але зараз це питання треба таки впорядкувати, аби професіоналам не заважали. Бо, коли заходять з дітьми, візочками – не дай Боже щось станеться, дитину зачеплять», – пояснив Олег Вегнер.

Отож, з 6:00 до 9:00 на «Авангарді» можуть займатися любителі спорту. А вже з 9:30 до 13:00, а також з 15:00 до 19:00 тут місце для професіоналів з легкої атлетики. Ввечері аматори можуть відвідати стадіон з 18:30 до 19:30. О 20 стадіон буде закриватися.

Окрім цього, додав Олег Вегнер, якщо мова йде про гурток чи організацію, яка потребує більше часу, прохання написати звернення на федерацію, щоб знайти час для кожного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Доктар Шацький 33 см Показати IP 5 Вересня 2017 14:42
Нехай управляє збірною командою. На стадіоні є посадові особи на які покладені обов"язки з цього питання... Навіть Кварц собі такого не дозволяв...
Борменталь Показати IP 5 Вересня 2017 16:24
Кварц собі і не таке дозволяв. А порядок необхідний стосовно доріжок. Це не поле орати, сіяти і катати, а дорогі доріжки.
Я Показати IP 6 Вересня 2017 09:01
Який там Вегнер тренер чи наставник збірної України якщо він не тренує, так совається туди сюди і робить з себе великого начальника.
тренер Показати IP 6 Вересня 2017 13:46
По перше Вегнер не тренер збірної України...А по друге з колясками ніхто не гуляє, а якщо прийшла дружина спортсмена чи навпаки, ніколи ці діти не заважають бо вони під наглядом батьків..Хай приходять батьки дітей і спостеригають за тренерами як вони проводять заняття, що тут поганого? Яким чином залучити до занять людей коли їм закривають стадіон? професійних спортсменів у нас десяток в області не більше, Такі Вегнери тільки псують репутацію фонду Тільки разом та Ігоря Палиці який найбільше зробив,щоб цей стадіон працював для масового спорту,,,,,
Борменталь до тренер Показати IP 8 Вересня 2017 16:03
заздрість багатьох волинських тренерів згубила. І тебе згубить. Людина з Донецька за два роки стільки тут зробила, що більшість волинських тренерів за все життя не зробить. ти ж розумієш, що всі знають, хто це може про Вегнерів написати. Ви ж усі в одній тусовці живете і працюєте, всі знають, хто чим дихає. Навіщо гидити на іншого? І ти ж знаєш, що Вегнер у даному випадку і правий, більше того, не він приймав рішення переглянути графік. Але гавкнути хоче кожен, прогнутися і замалюватися
23 Показати IP 7 Вересня 2017 12:23
ооо,щури набігли,так в лице скажіть чоловіку,він робить як найкращє,усіх пускати на стадіон,доріжки хвате щє на рік-два?порядок повинен бути!звикли стадом соватися по доріжкам!цінити треба,те що зроблено!
тренер до броменталя Показати IP 10 Вересня 2017 09:38
Якщо ти делітант в цьому виді краще мовчав.....Що ти скажеш на виступи легкоатлетів із Любешова, метальників і скороходів із Луцька чи стрибунів із Нововолинська?????? Прийшов і підняв легку атлетику))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus