USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

У Луцьку – три волейбольні дні. ДОПОВНЕНО

4 Листопада 2016 12:57
Перший етап Кубку України серед жіночих команд прийматиме Луцьк 4-6 листопада. На паркеті поміряються силами місцева ВК «Волинь», Рівненська «Регіна», вінницький «Білозгар» та Тернопільська «Галичанка».

«Готовність команди оцінюю на 80% від оптимальної. Спеціально до 1-го етапу Кубку України ми не готувалися. Якщо ми вийдемо у наступний раунд – знову кошти треба шукати. Працюємо на майбутнє гравців», - розповів про стан справ в луцькій команді головний тренер Богуслав Галицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНКИ НЕСПОДІВАНО ВТРАЧАЮТЬ БАЛИ В ЧЕРНІГОВІ

Фаворитами у групі Галицький вважає тернопільську «Галичанку».

«Ми з цією командою вже грали, і я можу об’єктивно оцінити силу цієї команди. Те, що ми обіграли їх у другому матчі, ні про що не говорить. Решта команд рівні за силами. Зрозуміло, що перед своїми глядачами гратимемо в повну силу, руки ніхто опускати не збирається. Для того, щоб у нас з’явився спонсор, треба, щоб команда подобалася, а для цього треба показувати хорошу гру», - пояснив Богуслав Андрійович.

До слова, тернопільський колектив тренує Віктор Туркула, який раніше працював в тренерському штабі «Волині». Тому з грою лучанок Туркула знайомий не з чуток. А нинішній лідер галичанок Олена Туркула два сезони відіграла в Луцьку, двічі ставши срібною призеркою Кубку у 2012 та 2013 роках.

Знайомі луцьким вболівальникам і двоє волейболісток з Вінниці. Анна Житовоз та Юлія Козачковська також раніше виступали за луцьку команду.

Розклад матчів

П’ятниця, 4 жовтня:

15:00 «Галичанка» - «Регіна»;

17:00 «Волинь» - «Білозгар».

Субота, 5 жовтня:

12:00 «Волинь» - «Галичанка»;

14:00 «Білозгар» - «Регіна».

Неділя, 6 жовтня:

10:00 «Галичанка» - «Білозгар»;

12:00 «Регіна» - «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus