USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волейбол: лучанки несподівано втрачають бали в Чернігові

31 Жовтня 2016 14:14
Два кардинально різні матчі зіграла луцька ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ» в рамках другого туру Суперліги проти чернігівського «Педуніверситету». Несподівано команди обмінялися перемогами.

«Педуніверситет-ШВСМ» – «Волинь-Університет»

3:1 (25:22, 9:25, 27:25, 25:16)

0:3 (14:25, 23:25, 15:25)

За три роки виступів в Суперлізі чернігівська команда міцно закріпила за собою звання аутсайдера турніру. Перед стартом цього сезону «Педуніверситет» покинули найдосвідченіший гравець і капітан команди Альона Шара (закінчила кар'єру), а також основна зв’язка Анастасія Ткаченко, яка тепер грає за кордоном. Поповнилася команда п'ятьма вихованками харківського волейболу 1999 року народження (ХОВУФКС). Кадровий потенціал, на думку головного тренера команди Володимира Жули, зменшився, хоча в майбутнє наставник дивиться з оптимізмом: «Розраховую на досвід, який волейболістки отримали упродовж двох минулих чемпіонатів».



І от у перший ігровий день підопічні Володимира Жули зуміли здивувати і себе, і суперника, перемігши досвідченішу «Волинь» - 3:1. На матч-відповідь запалу чернігівчанок не вистачило. Підопічні Богуслава Галицького реваншували – 0:3.

Якщо розділ очок у першому турі в іграх з «Галичанкою» можна вважати успіхом, то втрата навіть одного пункту в Чернігові є очевидним мінусом для волинської команди.



Після другого туру лучанки займають п’яту сходинку Суперліги. Поки у «регулярці» передбачена невеличка перерва команди зіграють матчі першого етапу Кубку України. До слова, «четвірка» західної зони – Луцьк, Рівне, Тернопіль, Вінниця – зустрінуться у залі ОДЮСШ в Луцьку. Змагальні дні – 4-6 листопада.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧЕМПІОНИ ІЗРАЇЛЮ ПІДСИЛИЛИСЯ ВОЛИНСЬКОЮ ВОЛЕЙБОЛІСТКОЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus