USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому стадіоні відбуватимуться матчі Прем’єр-ліги? ФОТО

12 Березня 2009 18:21
ФФУ заборонила проводити матчі Прем`єр-Ліги на стадіонах, що не мають підігріву та дренажу. У випадку неготовності футбольного поля стадіону команди-господаря календарного матчу, за рішенням дирекції ПЛ матч проводиться на одному зі стадіонів, внесених до тимчасового реєстру. До цього реєстру включено і луцький стадіон «Авангард», – повідомляють 12 березня «Волинські Новини».
На спільній нараді керівництва Федерації футболу України та Прем`єр-Ліги було прийнято рішення про заборону на проведення матчів на стадіонах, що не мають системи штучного підігріву футбольного поля та дренажу.
У випадку неготовності футбольного поля стадіону команди-господаря календарного матчу, матч за рішенням дирекції ПЛ буде проводитися на одному зі стадіонів, внесених до тимчасового реєстру, – інформує «Чемпіон».
Також  було прийнято звернення до Виконавчого Комітету ФФУ з проханням знизити мінімальні вимоги до стадіонів на яких проводяться матчі чемпіонату України в розділі місткість футбольного стадіону з 5 тисяч глядачів до 2 тисяч глядачів, терміном до 1 січня 2011 року.
До тимчасового реєстру стадіонів, на яких дозволяється проводити матчі чемпіонату України, було внесено 16 стадіонів, у тому числі й луцький стадіон «Авангард».
Довідково:
Список стадіонів, включених до тимчасового реєстру стадіонів, на яких дозволяється проводити матчі чемпіонату України:

«Динамо» імені Валерія Лобановського, Київ;
НТК імені Віктора Баннікова, Київ;
«Шахтар», Донецьк;
РСК «Олімпійський», Донецьк;
«Металург», Донецьк;
«Іллічівець», Маріуполь;
ОСК «Металіст», Харків;
«Ворскла», Полтава;
«Славутич-Арена», Запоріжжя;
«Дніпро-Арена», Дніпропетровськ;
«Метеор», Дніпропетровськ;
«Металург», Кривий Ріг;
«Ювілейний», Суми;
«Локомотив», Сімферополь;
«Україна», Львів;
«Авангард», Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцкий хлопец Показати IP 12 Березня 2009 21:43
Есть все шансы, что пару раз у нас ФК Львов сыграет )))))))))) После их игры с Металлистом такой вариант не исключается.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus