USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Облрада пропонує підтримати волейбольний клуб «Олюртранс»

22 Листопада 2017 11:39
Волинська облрада пропонує виділити з бюджету кошти для співфінансування волейбольного клубу «Олюртранс», адже з аматорів луцька команда перейшла в професіонали й зайняла третю сходинку в лідерстві.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 22 листопада.

Представники клубу звернулися в облраду, аби їм передбачили 300 тисяч гривень на 2017-2018 роки. Членам комісії розповіли, що для успішного функціонування «Олюртранс» на рік необхідно 1,2 мільйона гривень, щороку кошти знаходять у спонсорів, однак цього разу просять підтримку з обласного бюджету.

Депутат, голова фракції «УКРОП» в облраді Вячеслав Рубльовзауважив, що облдержадміністрація мала внести пропозиції на суму мільйон гривень для підтримки спортивних федерацій в області.

«Нещодавно ми говорили з головою ОДА, він казав щоб дати мільйон гривень для підтримки 5 провідних спортивних федерацій в області. На жаль, досі ці пропозиції не надійшли. І як вийде, зараз дамо волейболу, а хокею не дамо? А баскетбольна команда «Волиньбаскет» теж просила підтримку, як буде без з ними? Загалом, я вважаю, що такі види спорту обов’язково необхідно підтримувати. І наступного року пропоную закласти фінансування. Це правильні речі, і їх потрібно підтримувати», - наголосив депутат.

Позитивну характеристику спортклубу дав начальник управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин.

«Є прохання підтримати, адже клуб виступає у вищій лізі серед чоловічих команд. Є ще суперліга, однак вони вже з аматорів пробилися в професіонали й нині займають третє місце серед усіх команд України», - наголосив посадовець.

Присутні підтримали звернення й рекомендують облдержадміністрації напрацювати пропозиції, аби цього року виділити спортсменам 100 тисяч гривень і 200 тисяч гривень у 2018 році.

Зауважимо, що спортклуб сформували 9 років тому. Нині в команді 20 спортсменів, це студенти та підприємці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus