USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Луцьком змагалися мотогонщики. ФОТО

29 Червня 2011 10:12
На Волинь з’їхалися мотогонщики з чотирьох країн світу: 28 червня у селі Гаразджа Луцького району відбулись міжнародні змагання з мотоциклетного кросу.
Змагалися близько п’ятдесяти мотогонщиків з України, Польщі, Німеччини та Росії. Найменшому мотоциклісту було п’ять років, - повідомляє ВІП.
Вітали гостей дійства представники влади, народні депутати та організатори.
Організатор заходу та президент мотоциклетного клубу «Любарт-Рейсінг» Сергій Прозоровський розповів, що майданчик для європейських мотогонщиків стане місцем для тренування.
Щодо самого заходу, то Прозоровський зазначив, що радий, що на Волині відроджується цей вид спорту.
Також він повідомив, що, можливо, подібні змагання відбуватимуться з нагоди 20-річчя Незалежності України.
Всіх учасників мотокросу поділили на групи, після чого вони мірялись силами своїх металевих коней у двох заїздах. За ними спостерігали тисячі глядачів.
У першому заїзді, де пробували сили наймолодші учасники, один із хлопчиків вилетів з мотоцикла та отримав забій ребра. Швидка медична допомога відразу виїхала на мототрасу та допомогла маленькому мотоциклісту.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ВН Показати IP 29 Червня 2011 10:41
Exaboto, ти де, тут повідомлення про мотокрос, а-у-у-у!
Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 11:25
про таке треба казати напередодні.
Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 11:27
ні списку учасників, ні результатів заїздів...
Анонім Показати IP 29 Червня 2011 14:10
Рекламу по телебаченню потрібно дивитись!!!!!!!!! Напередодні говорили багато про ці змагання!!!!!
Exaboto до Анонім Показати IP 29 Червня 2011 14:14
ну так мова ж не йде про телебачення чи інше. Нафіга тоді взагалі цей псевдо сайт новин коли всю цю інформацію можна дістати з інших джерел??
Юрій Ричук до Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 15:08
Псевдо сайт? ))))) Шановний, або припиниш сам, або допоможу. Бачу, чоловік розумний, маєш здогадатися, про що я
Exaboto до Юрій Ричук Показати IP 29 Червня 2011 15:21
звичайно не приємно чути критику в свою сторону. Краще доведи зворотнє. Али це буде ой як не просто. Репутація ресурсу давно вже створена. Так що успіхів :))
Юрій Ричук до Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 15:31
Критика передбачає аргументованість, а очевидні речі не потребують доведення
Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 15:57
аргументую: 1. Низький рівень професіоналізму журналістів. Видно з подачі матеріалу. 2. Самі новини: таке враження, що вам нема де взяти нормальний матеріал і ви ліпите що небудь. «Фольксваген» убив велосипедиста... :)). Що це за заголовок такий. Далі немає інформації за яких умов сталась кататрофа, хто був не правий і тп. Що це за новина така? 3. Було б не погано афішувати про події які мають відбутися (мотокрос), але ж де там. Що це взагалі за звіт про таку подію? Де важлива інформація про змагання? Так подати інформацію може любий дурень а ви ж називаєте себе журналістами... На основі чого? 4. Журналісти повинні вимагати інтервю наприклад с такими людьми як начальник луцького даі. Чому відбувається ментовський бєспрєдєл? Хай прокоментує. Чому вночі горять ліхтарі (Рівненська) тільки по одній стороні і то тільки кожний третій? Хай Романюк прокоментує. Скільки цей бардак буде продовжуватись. Ви повинні піднімати цікаві теми і вести журналістські розслідування. Звичайно такого робити ви не будете бо ви не є незалежними і на якого лисого вам лишні неприємності. Це навіть не критика, це думки в голос. Критикувати можна роботу мера чи якесь управління, людей які відповідають за щось. Ви абсолютно не впливові для чого вас критикувати???
Юрій Ричук до Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 16:11
По багатьох пунктах можна багато говорити, частково ти правий, але бажання ніякого - твій зарозумілий тон і тупувата настроєність "я все знаю" відбивають будь яке бажання це робити. Та й зайве. Як читач, я читаю те, що мені подобається, а те що не подобається - не читаю. Пропоную і тобі так робити.
Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 17:21
Юрій ти не зрозумів. Нема нам з тобою взагалі про що говорити. Я лише читач і читаю виключно те що мені цікаво. Напевно так робить кожен. І заходжу сюди бо як-неяк це болото, але наше. Можу вам лише побажати розвивати ваші професійні якості. Рости є куди :)) P.S. а що в по суботах і неділях нічого не відбувається? PP.S. пише Дело, повідомляє сайт ФК «Волинь», пише УНН, пише ВІП, пише Експрес, інтерв’ю виданню ВІП, повідомили у ВЗГ УМВС (двічі), повідомляє ВІП, пише Дзеркало тижня, + проплачена стаття магазину Wine Time. Це лише ваша основна колонка. Юрій! Є нам про що говорити?
I win Показати IP 29 Червня 2011 17:47
З ексабото можна погодитися. Від себе додам, якби на ваш фотограф-дівчина сайт був би досить вялий. Ще одне припиніть використовувати прийом а-ля НТВ(максимум): коли заголовок МЕГА-новина а в статті ноль, так ще "волинянам" пишуть в лапках. П.С. Але все таки надаю перевагу ВН аніж ВІПу чи ВП. П.П.С. Юрій без обід, але біля 20% статей виходить з граматичними, орфографічними або фонетичними помилками. Успіху ВАМ!
Юрій Ричук Показати IP 29 Червня 2011 18:27
Не в обіді справа. Певно ліпше мене ніхто недоліків того сайту не знає, тому вести зі мною таким чином мову - як мінімум нерозумно. Знаю і про помилки, і про поверховість матеріалів, і про недостатню кількість "злободнєвності", і про багато іншого. Тому моя реакція була на форму а не на зміст сказаного. А щодо змісту - завжди готовий говорити з людьми, які хочуть порадити щось розумне, а не щось на кшалт "улучшайте дороги".
Exaboto до Юрій Ричук Показати IP 30 Червня 2011 10:58
крім всього вище написаного раджу зробити так, щоб було видно кількість переглядів новин; під основною колонкою сторінки 1 2 3, щоб можна було не шукати по категоріям а просто перейти на попередню колонку; і чат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus