USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Президент «Динамо» Алієва вже продав, «Локомотива» - ще не купив

23 Грудня 2009 09:59
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс стверджує, що питання про перехід півзахисника Олександра Алієва (на фото) в московський «Локомотив» остаточно вирішене.
За словами Ігоря Суркіса, трансфер 24-річного півзахисника оцінений у 8 мільйонів євро. Крім того, «Динамо» належить 20 відсотків від суми можливого наступного продажу гравця.
Тим часом президент «Локомотива» Микола Наумов наполягає на тому, що питання ще не врегульоване.
«Ніяких новин щодо переходу Алієва в мене немає. Фінансова сторона не врегульована ні з футболістом, ні з київським «Динамо». Обговорюємо як технічні питання, так і суму трансферу. Офіційно нічого не вирішено. Думаю, протягом тижня до чогось дійдемо.
Суркіс говорить, що Алієв уже в «Локомотиві»? Напевно, сказав щось для місцевої преси або домовився про щось із футболістом. Тому що поки в киян одна пропозиція, у нас - інша. Перебуваємо в стадії переговорів. Вдасться домовитися - усім буде добре, ні - погано», - заявляє президент «залізничників».
Наумов також повідомив, що засідання ради директорів «Локомотива» призначене на 29 грудня, з посиланням на «Спорт-Экспресс» повідомляє Чемпіон.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 20:34
Можливо в Локо Алієв накінець то заграє і поверне форму, яка була до травми.Чого йому і бажаю.
seal Показати IP 24 Грудня 2009 01:08
До Тані. Можливо і заграє. Але, на скільки я зрозумів зі статті, його туди ще не придбали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus