USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

П'ятов прокоментував свій рекорд у збірній України

17 Листопада 2013 21:00
Після переможного матчу з Францією голкіперу збірної України Андрію П'ятову вдалося побити восьмирічний «сухий» рекорд Олександра Шовковського у національній команді, - повідомляє «ПроСпорт.ТСН».
Андрій вдячний партнерам по команді, що вдалося встановити «сухий» рекорд, але вважає головним поїздку на ЧС-2014 до Бразилії.

«Хлопці - молодці. Цю серію вдалося встановити за рахунок їхніх впевнених дій. Але я думаю, що це не головне. Головне - потрапити на чемпіонат світу до Бразилії», - заявив футболіст.
Андрій наголошує, що те, що «синьо-жовті» мало пропускають - це запорука успіху команди. «У нас талановиті хлопці, дуже сильні футболісти. Я у них впевнений. Наприклад, ні для кого не секрет, наскільки стабільно на високому рівні заграв Олександр Кучер.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЗЛИЙ ДЕМОН ЗОЗУЛЯ І КИЇВСЬКИЙ КОШМАР - ЗМІ ФРАНЦІЇ ПРО ПОРАЗКУ СВОЇХ
Він став досвідченішим, він підказує, може накричати у якихось моментах. Видно, як він викладається на всі 150%. Вважаю, що те, що ми мало пропускаємо - запорука нашого успіху», - додав П'ятов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus