USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Різдвяний Кубок ФК «Адреналін» стартує 9 січня

8 Січня 2014 17:09
На шкільних канікулах з 9 по 11 січня в Луцьку на двох майданчиках СК "Арена Спорт" спортивно-розважального комплексу "Адреналін-Сіті" відбудуться матчі ХІІІ-го Міжнародного дитячого міні-футбольного турніру "Кубок ФК "Адреналін".

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в Асоціації міні-футболу Волині.


Традиційні змагання відбуватимуться в трьох вікових категоріях: 2003, 2004 та 2005 років народження.

Матчі престижного турніру розпочинатимуться щодня о 9.00 і щоранку можна буде спостерігати за турнірними перегонами тих, кому сьогодні виповнилося по 7-10 років. Склад відбірних груп в усіх трьох вікових групах можна подивитися нижче. Приходьте та вболівайте!

2005 рік народження:

Група "А": "Адреналін" (Луцьк), ДЮСШ №2 (Луцьк), "Карпати" (Львів), ФК "Мінськ 06" (Мінськ, Білорусь), ФК "Люблинець" (Люблинець)

Група "Б": ФК "Мінськ 05" (Мінськ, Білорусь), "Кагул" (Кагул, Молдова), "Лідер" (Кіровоград), "Прем'єр-Нива" (Вінниця), "Денді" (Луцьк)

2004 рік народження:

Група "А": "Адреналін-1" (Луцьк), "Локомотив" (Київ), "Межигір'я" (Київ), "Верес" (Рівне)

Група "Б": "Адреналін-2" (Луцьк), Клуб імені Блохіна-Бєланова (Вінниця), "Прем'єр-Нива" (Вінниця), ФК "Пінськ" (Пінськ, Білорусь)

2003 рік народження:

Група "А": "Адреналін" (Луцьк), "Карпати" (Львів), "Добротвір" (Добротвір), "Кагул" (Кагул, Молдова)

Група "Б": "BRW-Вік" (Володимир-Волинський), ФК "Люблинець" (Люблинець), "Зоря" (Зоря), "Буюкані" (Кишинів, Молдова).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
РБ Показати IP 8 Січня 2014 21:35
по назві Межгір'я заочно вже мае золото, серебро - луцькі хлопці, як господарі, бронза - на фарт. таке наше сьогодення
Саша_Луцьк до РБ Показати IP 9 Січня 2014 23:38
"Межигір'я" якраз не приїхало. Хоча, знаючи реальний рівень таких команд, навряд чи вони могли б претендувати на цьому турнірі хоча б на півфінал. Ти замість гадати на клавіатурі, сходи подивись як діти грають - може б щось розумне в коментах написав.
РБ Показати IP 8 Січня 2014 21:35
вибачаюсь - срібло
Анонім Показати IP 8 Січня 2014 23:26
Приватний комерційний проект, а не футбольний турнір
Саша_Луцьк до Анонім Показати IP 9 Січня 2014 23:42
Якщо можеш - зроби краще!
Кварцяний Показати IP 8 Січня 2014 23:35
Нехай організатори цього "престижного турніру" пояснять громадськості чому вони відмовляють у прийнятті заявки на участь хлопчаків цього ж віку від ФК Волинь. А пояснення тут одне,- бояться, що залишаться без призових місць і не зможуть пояснити батькам за що знімають з них щомісячну немалу оплату за таке недолуге тренування. Чиста комерція і нічого святого. Дітей тільки шкода. Волинь - чемпіон.
мама до Кварцяний Показати IP 9 Січня 2014 10:12
Дуже хочеться знати громадськості,чому пан Кварцяний протягом року забороняв своїм тренерам проводити спаринги з нашими дітками! Ви чогось боялися чи можливо особиста неприязнь до когось не давала вам спокою? Ф недолуге тренування - це у вас.Наші тренера- НАЙКРАЩІ!!!!
мама Показати IP 9 Січня 2014 09:46
дуже шкода,що пан Кварцяний знову робить винним когось!Хотілося б ,щоб ви пояснили громадськості чому протягом 6 місяців забороняли своїм тренерам проводити спаринги з нашими дітками А недолуге тренування - це у вас! Наші тренера - НАйкращі!!!
Анонім Показати IP 9 Січня 2014 21:24
Приватний комерційний проект під назвою ФК "Адреналін" і такий самий "престижний футбольний турнір". Це не більше ніж піар-акція, щоб батьки не передумали платити гроші за тренування
Саша_Луцьк Показати IP 10 Січня 2014 00:06
В ФК "Адреналін" батьки знають за що платять. Тим більше, в Луцьку достатньо безкоштовних футбольних шкіл: "Волинь", дюшки... Той факт, що вихованці ФК "Адреналін" проходять конкурси в РУФК, академії "Шахтаря" та "Вільяреалу", на милю перепльовує будь-яку піар-акцію з феєрверком і безкоштовним морозивом! І якби турніри "Адреналіну" були б "казна що", чи стали б на них їздити команди з-за кордону? Треба радіти, що в цій країні хтось прагне зробити щось корисне для дітей, не залазячи при цьому в державну кишеню. Такі проекти як ФК "Адреналін" слід підтримувати, а не тролити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus