USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сенсація від луцьких волейболісток. РЕПОРТАЖ

10 Лютого 2014 13:35
В 11-му турі жіночої Суперліги ВК «Континіум-Волинь-Університет» зіграв виїзні ігри зі запорізькою «Орбітою-ЗТМК-ЗНУ». Якщо у першому матчі лучанки зазнали нищівної поразки, то у матчі-відповіді підопічні Богуслава Галицького відігралися сповна. Приємною несподіванкою стала повноцінна перемога і три залікових очки.

«Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3:0 ( 25:7, 25:18, 25:21)

Перед іграми у Запоріжжі лучанки зіграли непростий тур з вінницьким «Кряжем», де здобули три очки. Тому лучанки не зуміли повністю налаштуватися на ігри зі серйозним суперником. «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» вже гарантувала собі путівку у «Фінал чотирьох» і в останніх турах першого етапу бореться зі «Сєвєродончанкою» за друге місце.

У перший ігровий день команді Ігоря Філіштинського вдалося обіграти гостей всуху, правда, легким видався тільки перший сет - в інших двох «Волинь» давала господаркам майданчика серйозну відсіч.

«Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» - «Континіум-Волинь-Університет» -

1:3 ( 23:25, 17:25, 25:15, 25:27)


У другий ігровий день волинянки показали на рівень кращу гру. «Континіум-Волинь-Університет» зі старту повів в рахунку. «Орбіта » кілька разів зрівнювала рахунок і не на багато виривалася вперед , але перший сет вона здала. Другу партію лучанки перемогли ще впевненіше. Оговтатись господарі зуміли лише в третій, яку перемогли. Здавалося, що «Орбіта» вирівняла гру і зможе перевести її у п'яту партію, та лучанки у четвертому сеті перемогли на більше-менше. Весь четвертий сет тривали «гойдалки» в рахунку, а коли на табло світилося 25:25, міцнішими нерви виявилися у «Волині», яка і здобула два вирішальні очки.

- До матчу-відповіді ми підійшли зовсім з іншим настороєм і показали живіший волейбол, - розповідає гравець ВК «Континіум-Волинь-Університет» Анна Галицька. - Дівчата почали добре грати, значить ми зуміли правильно проаналізувати помилки першої гри. Ми почали краще блокувати, подачі ускладнювати і забивати.

У 12-му турі «Континіум-Волинь-Університет» прийматиме у Луцьку не менш грізного суперника «Сєвєродончанку». Ігри відбудуться 21-22 лютого у залі обласної ДЮСШ (вул. Шевченка, 3).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
експерт по конях Показати IP 10 Лютого 2014 14:10
А й, справді, маленькі жінки створені для кохання, а великі - для волейболу. Таку щоб вкласти на ліжко, треба путати.
Анонім до експерт по конях Показати IP 11 Лютого 2014 11:55
Ти головне педалі не сплутай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus