USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Шахтар» почав новий рік з перемоги

19 Січня 2010 12:26
 
«Гірники» здобули мінімальну перемогу над турецьким клубом «Касімпасаспор». Пропустивши першими, донеччани забили двічі.
Донецький «Шахтар» розпочав ігрову частину підготовчого збору в Туреччині з вольової перемоги над стамбульським клубом «Касімпасаспор».
Перший гольовий момент «гірники» створили на 14-й хвилині: Гай вивів Віценця на ударну позицію, Віталій увійшов у карний майданчик суперника і скинув м\'яч Жадсону, однак захисники завадили бразильцеві завдати удару по воротах. Незабаром Вілліан зліва віддав відмінну передачу знову ж таки на Віценця, але м\'яч після удару 99-го номера «гірників» полетів вище воріт.
Загалом «помаранчево-чорні» більше контролювали м\'яч, мали непогані шанси для взяття воріт, проте рахунок відкрили гості: на 36-й хвилині Гунеш з другої спроби переграв Пятова - 0:1.
«Гірники» ще в першому таймі домоглися свого - на 45-й хвилині Жадсон виправився, ударом зльоту організувавши «Касімпасаспору» гол у роздягальню.
У другій половині гри Мірча Луческу, за винятком В\'ячеслава Шевчука, повністю змінив склад своєї команди – пише ТСН.
Розв\'язка настала на 88-й хвилині, коли Олексій Полянський, на швидкості увірвався в карний майданчик і з гострого кута відправив м\'яч точно у ворота. Відповісти на такий удар у футболістів «Касімпасаспора» не було ні сил, ні часу.
Товариський матч
Анталія. Стадіон комплексу Mardan Sport. 150 глядачів Арбітр: В\'ячеслав Бонарь (Молдова)
«Шахтар» (Донецьк, Україна) - «Касімпасаспор» (Стамбул, Туреччина) - 2:1 (1:1)
«Шахтар», 1-й тайм: Пятов, Хюбшман, Шевчук, Чижов, Ракицький, Жадсон, Гай, Кошта, Вілліан, Фомін, Віценець
«Шахтар», 2-й тайм: Худжамов, Леонардо, Левандовськи, Дуляй, Іщенко, Полянський, Шевчук, Гладкий, Агахова, Кравченко, Тейшейра
0:1 Гунеш, 36 1:1 Жадсон, 45 2:1 Полянський, 88
Попередження: Шевчук (22), Віценець (27), Фомін (31), Седат (51).
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus