USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім’ї волинських казначейців визначалися зі званням найспортивніших. ФОТО

16 Лютого 2009 14:59

У Луцьку на базі спортивного комплексу Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки 14 лютого пройшли змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я» серед сімей змагання працівників Головного управління Державного казначейства України у Волинській області. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У заході, який провів Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з ініціативи Волинської обласної профспілкової організації працівників головного управління Державного казначейства України у Волинській області, взяли участь 12 сімей із районних та міських управлінь ГУДКУ у Волинській області, а саме: Горохівського, Луцького, Локачинського, Любомльського, Володимир-Волинського і Луцька.
 
Змагання проходили у двох вікових категоріях дітей (5-7 років та 8-10 років) та складалися з шести командних естафет, таких як: «Рятувальник», «Садіння картоплі», «Флорбол», «Дартс», «Тенісна» та «Комплексна». Після закінчення естафет проводились конкурси в номінаціях «Найкращий тато», «Найкраща мама» і «Найкраща дитина».
 
У віковій категорії 5-7 років переможцем стала сім’я Каленюків (Олександр, Наталія, Назарій) з ГУДКУ у Волинській області.
 
ІІ місце – в сім’ї Манько (Андрій, Ірина, Станіслав) з ГУДКУ у Волинській області.
 
ІІІ місце посіла сім’я Клімових (Микола, Ірина, Христина) з Володимир-Волинського управління ГУДКУ у Волинській області.
 
У віковій категорії 8-10 років перемогла сім’я Случиків (Ігор, Ніна, Михайло) з ГУДКУ у Волинській області.
 
ІІ місце – в сім’ї Булавчуків (Василь, Юлія, Андрій) з Горохівського районного управління ГУДКУ у Волинській області.
 
ІІІ місце посіла сім’я Драль (Руслан, Наталія, Олег) з ГУДКУ у Волинській області.
 
В номінації «Найкращий тато» переміг Ігор Случик із ГУДКУ у Волинській області, «Найкращою мамою» стала Юлія Булавчук із Горохівського районного управління ГУДКУ у Волинській області. В конкурсі «Найкраща дитина» у категорії 5-7 років переміг Назарій Каленюк із ГУДКУ у Волинській області, а в категорії 8-10 «Найкращою дитиною» став Олег Драль із ГУДКУ у Волинській області.
 
Учасників, переможців та призерів змагань нагородили призами, кубками, медалями, дипломами та грамотами від Волинської обласної профспілкової організації працівників ГУДКУ у Волинській області та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus