USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Спартаку» загрожують серйозні санкції за заворушення в Більбао

23 Лютого 2018 23:43
УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти московського «Спартака» після заворушень, влаштованих фанатами команди в Більбао під час гри 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Атлетика» (2:1).

УЄФА вже запросив звіти делегата матчу, директора стадіону, а також прес-служб обох клубів і поліції Більбао, повідомляє Главком з посиланням на Mundo Deportivo.

За інформацією джерела, москвичі будуть покарані серйозно, оскільки раніше по ходу цього сезону клуб вже неодноразово штрафували за більш дрібні порушення на кшталт застосування піротехніки та вивішування заборонених банерів.

Швидше за все, фанатам «Спартака» заборонять відвідувати виїзні матчі єврокубків на якийсь час. Також можливий великий штраф і, в меншій мірі, відсторонення від єврокубків.

Цікаво, що раніше УЄФА не міг карати клуби за безлади, влаштовані за межами стадіону, але влітку статут оновили і тепер у організації з'явилося більше можливостей карати хуліганів.

Нагадаємо, 22 лютого в Більбао російські фанати влаштували масштабну бійку з місцевими вболівальниками, в яку довелося втрутитися поліції. Один правоохоронець в ході зіткнень загинув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus