USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Старий Луцьк» на власному майданчику поступився лідеру групи. Фоторепортаж

1 Лютого 2020 21:53
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» не зумів нав’язати боротьби лідеру групи «Тернопіль-ТНЕУ», поступившись у першому матчі спарки – 65:91.

Матч Вищої ліги відбувся 1 лютого в ОЛДЮСШ.

Старт поєдинку не віщував нічого поганого. Команди розпочали на рівні, обмінювалися результативними атаками. В тернополян кращим був Нікітін, у волинян влучали Коцько та Швагринський. Проте в подальшому підопічні Забірченка відірвалися у рахунку. Чверть завершилася за рахунку 14:28.
У другій чверті «Старий Луцьк» влучав ще менше. Розбивати зону суперника було дуже важко, гравці робили не характерні для них помилки. В гостей гра йшла набагато краще. Лише Нікітін записав до свого доробку 21 очко. Не пасли задніх і його партнери по команді. На велику перерву команди пішли за рахунку 23:56.

Після відпочинку активізувався капітан Едуард Федчук, який в двох атаках поспіль поцілив з-за дуги. Загалом ця чверть була чи не найкращою у виконанні лучан, але відрив команди з Тернополя був занадто великий. У «Старого Луцька» можна ще відзначити ендван Глушка та «трьоху» Коцька. Тож перед фінальною чвертю тернополяни мали +25 – 48:73.
У четвертій десятихвилинці гості вже не мчали стрімголов в атаку, адже відрив і так був комфортний для них. За 4 хвилини до сирени Федчук закинув здалеку і тут же травмував коліно, покинувши майданчик. Чи зіграє Федчук завтра – поки невідомо. В підсумку, «Старий Луцьк» поступився з рахунком 65:91.
Найрезультавнішим у «Старого Луцька» став Володимир Коцько, в активі якого 14 очок.

Вже завтра команди зіграють другу гру, початок об 18.00.

Олексанжр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus