USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суперкубок України: «Шахтар» поглумився з «Таврії»

5 Липня 2010 09:25
Донецький «Шахтар» легко і красиво виграв Суперкубок України, обігравши сімферопольську «Таврію» з рахунком 7:1 - кримська команда спробувала зіграти з «гірниками» у відкритий і видовищний футбол і в результаті отримала ганебний результат.

Про це інформує «Чемпіон».

«Шахтар» - «Таврія» - 7:1 (2:1)

Голи: 1:0 - Гладкий (2), 1:1 - Фещук (32), 2:1 - Жадсон (35), 3:1 - Гладкий (51), 4:1 - Вілліан 67), 5:1 - Луїс Адріано (78), 6:1 - Луїс Адріано (85), 7:1 - Рац (90).

«Шахтар»: П'ятов, Срна, Чижов, Ракицький, Рац, Хюбшман (Степаненко, 58), Фернандіньо, Жадсон (Тейшейра, 69), Вілліан, Коста, Гладкий (Адріано, 70).

«Таврія»: Старцев, Кашевський, Корнєв, Ковпак (Ідахор, 61), Монахов, Галюза (Матяж, 46), Любеновіч, Голайдо, Фещук (Гігіадзе, 72), Гуменюк, Курилов.

Попередження: Рац (34), Курилов (41), Хюбшман (46), Коста (65), Ідахор (66), Монахов (81)

Для «Шахтаря» гра на Суперкубок була схожа на контрольний матч перед початком нового сезону. «Таврія» також намагалася підтримувати темп гри підопічних Мірча Луческу, але це в них це не вийшло.

Захист кримської команди розсипався після швидких атак бразильського квартету Жадсон-Коста-Фернандіньо-Вілліан. Вже на другій хвилині удар в один дотик Гладкого після пасу на метрів 50 від Ракицького. Рахунок у грі вже відкритий.

«Таврія» доволі швидко відігралася, хоча, здається, гол Фещука був забитий із офсайду. Гол у відповідь «Тавірії» став лише подразником для «Шахтаря», який зумів забити ще шість м`ячів у ворота Максима Старцева.

«Таврія» ж має дякувати саме своєму голкіперу, що не програла у цій грі з двозначним рахунком. А більшість же голів у ворота «Таврії» можна записати на жалюгідну гру захисників кримської команди. Те ж саме стосується і тактики на цю гру їх головного тренера Сергія Пучкова, який не міг дозволити своїм підопічним грати із «Шахтарем» в авантюрний футбол. Які це має наслідки, можна було спостерігати на табло після фінального свистка.

Звичайно, для глядачів цей матч був цікавим. Але є інший бік медалі. «Таврія» буде стартувати як володар Кубка України в Лізі Європи. З такою ж грою команда з Крима має усі шанси провести в єврокубках аж два матчі.
«Шахтар» у поєдинку на Суперкубок України показав, що гравці знаходяться в доволі непоганій фізичній формі як на початок сезону, і схоже, будуть ще додавати.

Любителям футболу, які звикли до матчів на Суперкубок України між «Шахтарем» та «Динамо» доводиться констатувати, що якщо в цьому матчі не сходяться два гранди українського футболу, то гра перетворюється на шоу одного актора. Виключенням був лише минулорічний розіграш трофею, коли «Динамо» у серії пенальті здолало «Ворсклу».

«Шахтар» же здобув свій перший приз сезону і заробив 100 тисяч доларів призових, і з гарним настроєм може готуватися до старту Прем`єр-Ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus