USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суркіса «попросять» із посади президента ФФУ

20 Листопада 2009 17:04
Після того, як збірна України не потрапила на Чемпіонат Світу -2010, захиталося посадове крісло під керівництвом Федерації футболу України. Болільники та журналісти  вимагають відставки президента григорія Суркіса, як це зробив, приміром, президент хорватської федерації після того, як хорвати не пробилися з нашої відбірної групи навіть у плей-офф.
Претензій до Суркіса було чимало і напередодні матчу, - інформує газета «Сегодня». Президент \"Шахтаря\" обвинуватив його в завищених цінах на квитки на гру з греками. Вони дійсно були рекордно високими - від 200 гривень. Суркіс також відкинув пропозицію Ахметова викупити всі квитки, щоб продати їх потім уболівальникам за ціною від 20 грн. У підсумку трибуни в Донецьку були напівпорожніми, що, напевно, також зробило свій внесок у поразку нашої збірної.
\"Керівництвом нашого футболу було зроблено все, щоб з боку вболівальників підтримки, необхідної в матчі з Грецією, не було. Погналися за грошима, але на шкоду футболу, - заявив екс-керівник Професійної футбольної ліги Равіль Сафіуллін. - Незрозумілим виявилося і перенесення 13 туру Прем\'єр-ліги. Тим самим позбавили футболістів ігрової практики. Нехай зараз мені доведе будь-хто з членів федерації, виконкому, які приймали таке рішення, що це не зашкодило!»
У центральному офісі федерації не виключають, що питання про відставку може бути піднятим на засіданні конгресу ФФУ в грудні. Однак вважають, що Суркісу таки вдасться відбитися за допомогою Євро-2012.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
alex Показати IP 20 Листопада 2009 21:47
Хитрий, як каже мій колега, Дуркіс, може сухим з води вийти. Але так хочеться, щоб його зняли, тоді більше було б порядку в українському футболі. А Михася точно в грудні знімуть, зроблять з нього козла-жертовника.
seal Показати IP 21 Листопада 2009 11:07
До заголовку статті треба було б цю фотку трошки підфотошопити - великий палець помістити між вказівним і середнім. Класно дивилося б. А якщо серйозно, то думаю Суркіс так легко не здасть своїх позицій в українському футболі.
михаил Показати IP 21 Листопада 2009 18:06
Суркис не имеет понятия о чести-поэтому он не уйдет
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 19:01
Да, Суркіс зробив великі помилки(перенесення 13 туру і ціни на гру збірної), женеться за грошима, тому переступає через все. Пора і честь знати, хоча не думаю, що щось зміниться. А шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus