USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьк їде віце-президент Європейської Атлетики

19 Листопада 2015 14:00
Інфраструктуру волинського спорту огляне віце-президент Європейської Атлетики Карел Пільний.

20-21 листопада у Луцьку відбудуться засідання виконкому та конференція Федерації легкої атлетики України. Обласний центр Волині не випадково обрано місцем зустрічі найвпливовіших осіб української «королеви спорту», адже 2015 рік дав потужний імпульс у розвитку цього виду спорту у Луцьку та Волинській області.

До Луцька приїдуть, крім членів виконкому ФЛАУ, президенти усіх обласних легкоатлетичних федерацій, а також відомі у минулому спортсмени – Наталя Добринська, Іоланта Хропач, Людмила Бризгіна, Інга Бабакова, Іван Гешко.

Європейським гостем Луцька буде почесний віце-президент Європейської Атлетики (ЄА) Карел Пільний.

Він відвідає Конференцію ФЛАУ, огляне відреконструйований стадіон «Авангард», дасть свою професіональну оцінку щодо його готовності до прийому європейських змагань, адже Луцьк готується до проведення у 2016 році кількох важливих змагань, а також розглядається як місце проведення європейських легкоатлетичних форумів у 2017 році.

Нагадаємо, що за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» оновлений стадіон «Авангард» уже прийняв один важливий старт – Командний чемпіонат України серед юніорів. Серед планів ФЛАУ також проведення в травні 2016 року чемпіонату України з легкої атлетики, на якому розігруватимуться путівки на Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро 2016 року.

Також у рамках змагань новий рекорд України по семиборству серед юніорів та неофіційний світовий рекорд встановила мешканка Броварів, бронзова призерка Чемпіонату світу в Колумбії 2012 року серед юнаків Аліна Шух.

Окрім того, днями в Луцьку відбувся чемпіонат України з кросу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus