USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку «тестували» кандидатів на крісло головного спортсмена Волині

9 Жовтня 2014 17:17
У Луцьку обговорювали кандидатів на посаду начальника Управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації.

Публічні кадрові слухання Громадської ради при Волинській ОДА відбулися сьогодні, 9 жовтня.

Так, претендентів на посаду головного спортсмена Волині було четверо: Ігор Дмитришин, Віктор Галан-Влащук, Олексій Сорокун та Лілія Кревська, яка, однак, зняла власну кандидатуру з розгляду й отримала аплодисменти від присутніх.
Саме завдяки цим слуханням представники громадськості вирішили «перевірити на порядність» потенційних керівників. Ініціатором заходу стала Громадська Рада при Волинській ОДА.

Оцінити мій трудовий шлях можуть лише ті, з ким я працюю

Першим взяв слово Віктор Галан-Влащук.
Він зазначив, що йде на цю посаду для того, щоб змінити та поліпшити роботу Управління, підняти рівень спорту.

«Для цього у мене є відповідні знання та досвід роботи. Близько 10 років працюю у фізкультурно-спортивних організаціях області. Пройшов шлях спортсмена та спортивного судді. Оцінити мій трудовий шлях можуть ті, з ким я працюю», - запевнив він присутніх та наголосив, що одним із пріоритетних кроків його стратегії є подолання корупції у сфері спорту. Також він зазначив, що, на жаль, на даний час фінансові ресурси управління витрачають без планування цілей та очікувань, й пообіцяв розвивати матеріально-технічну базу організації.

Легка атлетика на Волині - «бідна родичка»

Наступним виступив Ігор Дмитришин, який наголосив, що у нього декілька вищих освіт. Його обурює те, що, мовляв, на Волині є плани роботи у галузі спорту на 2014 рік, але це лише формальність для чиновників. А от певної стратегії розвитку - немає.
«Якщо ми будемо вкладати кошти в молодих спортсменів 10-15 років, тоді це буде вигідною інвестицією на майбутні роки. Також необхідно провести інвентаризацію ДЮСШ. Треба визначити, скільки є тренерів та спортсменів. Варто задуматись й над розвитком матеріальної бази: штанги, човни, весла і т.д. Але найбільше мене хвилює те, що легка атлетика у нас - «бідна родичка». Бо є талановиті спортсмени, але займатися їм ніде. Аби врегулювати це питання, потрібно понад 3 мільйони гривень. Це багато, але це – реально», - поділився він власним баченням розвитку спортивної галузі.

Кандидат на посаду зауважив, що варто подбати й про зарахування перспективних спортсменів до вищих навчальних закладів та створення спеціалізованого спортивного інтернату.

Для того, щоб вилікувати якусь проблему, її потрібно знати

Останній із ймовірних керівників управління Олексій Сорокун притримується позиції, що варто працювати над введенням рейтингів з олімпійських видів спорту та рейтингування спорту серед інвалідів.
«З одного боку, ми виявлятимемо аутсайдерів, а з іншого - бачитимемо реальну картину. Для того, щоб вилікувати якусь проблему, її потрібно знати», - резюмував він.

Обговорення тривають у форматі «питання-відповідь», де кожен із охочих може задати низку запитань усім трьом кандидатам на посаду головного спортсмена Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Шкода Показати IP 9 Жовтня 2014 18:02
Шкода, що Кревська зняла свою кандидатуру, найдостойніша.... ЇЇ ще тільки там не було.
Анонім до Шкода Показати IP 9 Жовтня 2014 18:12
мабуть подасть на заступника начальника обласного управлiння... iншого.
Слухання потрібні Показати IP 9 Жовтня 2014 19:34
Галан канешно всем дал
спорт до Слухання потрібні Показати IP 10 Жовтня 2014 00:06
І що він дав. Язиком молоти багато сили не потрібно. З нього нічого не вийшло, ні спортсмена, ні судді, ні толкового керівника не буде. Типічний самозакоханий нарцис, з гіперзавищенною самооцінкою.
педагог Показати IP 9 Жовтня 2014 21:50
Новина з'явилася декiлька годин тому, а коментарiв всього 3 - в Троляндiї проблеми з iнтернетом чи вiдгули побрали?
До педагога Показати IP 9 Жовтня 2014 22:05
Зважаючи на той цирк,який був під час гром.слухань, і його висновки,і писати нічого не хочеться.Бо крім нецензурних і лайливих слів нічого в голову не приходить.Щодо Галана, то в цього хлопця "зірочка".А це вже хвороба.На жодній з посад,які обіймав,нічого путнього не зробив.А ось авантюризмом відзначився.
педагог до До педагога Показати IP 9 Жовтня 2014 22:17
То кого вибрали?
Анонім до педагог Показати IP 10 Жовтня 2014 11:44
По результатам громадських слухань рекомендують галана
Анонім до До педагога Показати IP 10 Жовтня 2014 11:46
А ти його взагалі знаєш? Ти бачив його в роботі? що таке пишеш
НЕ знаєш не пиши до До педагога Показати IP 11 Жовтня 2014 20:16
Спочатку проаналізуй діяльність людини а потім пиши щось і про когось - кожен кандидат зробив багато за свою дільність
ВАЦЫК Показати IP 9 Жовтня 2014 22:14
Верните , Володю Демчука !
Клас!!! до ВАЦЫК Показати IP 10 Жовтня 2014 11:17
Отой "парторг" вже навів лад в Луцькому районі. Років десять район очухуватись буде
Спорт Показати IP 9 Жовтня 2014 23:56
А чому у Галана двійне прізвище, він що вийшов "заміж", бо до заміжжя мав тільки своє, чи фамілія дружини голосніше звучить)))))
сорока до Спорт Показати IP 11 Жовтня 2014 20:23
Напевно просто залетів :)))
Легкоатлет Показати IP 10 Жовтня 2014 15:50
Дмитришин переймається проблемами легкої атлетики- циркач де він раніше був не працював в старій команді.Люстрацію і смітєвий бак йому. Првий сектор молодці!!!
спорт до Легкоатлет Показати IP 11 Жовтня 2014 20:20
цілком підтримую за всі роки діяльності тільки штани протирав та за зайчинком то за карнахувовою, а сам копійки не вартий
Не байдуже до спорту Показати IP 10 Жовтня 2014 17:26
Зі всіх трьох претендентів на посаду найбільш підходить на мою думку Сорокун. Що до Галана то ще той фрукт в попередніх коментах правильно написали (не спортсмен, не суддя а керівник ще той!!!!) напевно хтось добре за вуха тягне з верхівки - вискочка. Нічого у нашій країні незмінилося кожен хоче пропехнути свого чоловіка. І не важливо чи ця людина справиться чи ні? Цирк, а на арені - "клоуни"!!!
дмитро Показати IP 10 Жовтня 2014 21:07
Якщо когось влаштовує те, що відбувалося у нашому спорті в Луцьку (дерибан та непрофесіоналізм) то потрібно обирати Дмитришина, як пристосуванця при попередніх керівниках. А якщо хтось хоче взагалі щось змінити (гірше всеодно бути не може) то потрібно обирати когось нового.
цупго до дмитро Показати IP 11 Жовтня 2014 20:10
КОГО?
дмитро до цупго Показати IP 11 Жовтня 2014 22:58
Поки-що кандидатів двоє.
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2014 23:23
Ви всі такі странні. Галана знае хтось особисто??? - Я да. І не потрібно писати того, що десь від когось почули. Він цілеспрямована людина, і я за його.
спортсмен Показати IP 15 Жовтня 2014 13:32
Всі невдахі........ Спорт при них і без них був і буде нікому непотрібен, крім фанатів які все роблять щоб дітям було де розвиватись. На цю посаду ніхто з цих непідходить.... СЛАБІ. Треба ще щукати, а вони Є....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus