USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«У нас був і план B, і план C», – Тлумак про перемогу «Волині»

25 Квітня 2019 23:14
Завдяки голам захисників Сергія Сімініна та Міхи Горопевшека, луцька «Волинь» здобула важливу перемогу над фіналістом Кубка України «Інгульцем» та продовжила боротьбу за підвищення у класі.

На післяматчевій прес-конференції наставник гостей Сергій Лавриненко відзначив, що гра була без великої кількості гольових моментів, але це нормально, коли зустрічаються рівні за силою команди. З його слів, «Волинь» вийшла на гру неабияк налаштованою та мотивованою, до того ж у лучан було більше часу на підготовку, оскільки попередній тур вони пропускали.

Виокремив Лавриненко і дії головного арбітра матчу: «Він зіпсував усю гру, незаслужено вилучивши нашого гравця, це всі бачили».

На запитання чи не заважає команді у підготовці до ігор чемпіонату тягар майбутнього фіналу Кубка України проти донецького «Шахтаря», тренер гостей відповів, що його команда досі «ходить по землі». " Ми розуміємо рівень «Шахтаря» та наш рівень, тому якби ми не готувались, але грати проти донеччан буде непросто. Тим паче в чемпіонаті у нас ще багато ігор і втрачати своїх позицій ми не хочемо", – зазначив він.

Наприкінці тренер гостей порадував присутніх журналістів футбольною мудрістю: «У футболі виграє той, хто більше забиває. Сьогодні це була «Волинь».

Головний тренер луцької «Волині» Андрій Тлумак розпочав прес-конференцію із привітань усіх присутніх з прийдешніми святами. «У нашому регіоні вони святкуються по-особливому, тому зустрічатимемо Великдень із гарним настроєм», – сказав Тлумак.

Щодо гри, то наставник лучан відзначив, що його команда грала проти доволі сильного суперника, фіналіста Кубка, тому він задоволений тим, що команді вдалося здобути важливу перемогу. «Ми серйозно готувалися, хотіли піймати їх як у моменті з першим голом, коли розвернули атаку в інший бік та використали широкі точки. Так само готувалися до атак суперника, знали як вони можуть забити, але все одно пропустили з опорної зони. Футбол побудований на помилках, будемо їх вивчати та намагатися на допускати надалі», – запевнив Андрій Богданович.

На запитання стосовно того чи був у його команди запасний план у разі невдалого ходу гри, головний тренер «Волині» сказав, що укоманди був і план B і план C, але вдаватися у деталі не захотів, адже ці плани ще можуть згодитися команді.

Окремо наставник лучан виокремив форму Младена Бартуловича, який, з його слів, тренується та віддається на полі на всі 100%. «Було би добре, якби усі молоді працювали так, як він у своєму віці», – сказав він.

На запитання стосовно більшої активності правого флангу, Андрій Тлумак відповів, що причина в тому, що справа у півзахисті грає Кожанов, який більше орієнтований на атаку, в той час як Западня, який сьогодні вийшов у старті на лівому фланзі півзахисту більше орієнтований на захисні дії.

Детальний огляд матчу та фоторепортаж очікуйте на нашому сайті згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus