USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську відбулися змагання зі стрітболу

8 Серпня 2015 21:00
Міські змагання зі стрітболу відбудулися у Нововолинську сьогодні, 8 серпня.

На баскетбольному майданчику біля школи №6 змагались команди з Нововолинська, Володимир-Волинського та Луцька, - повідомляє "Буг".

Перше місце зайняла команда з Нововолинська (Андрій Перевознік, Олександр Перевознік та Олег Азімов), друге місце - команда з Володимира-Волинського, трете – команда з Луцька.

Спортивний захід відбувся завдяки: Богдану Бадзюню, Олександру Євстіфейкіну, Олександру Попову та Сергію Крижановському.

Звукове обладнання – Олег Кот (Музична Біржа).



Нагадаємо, у липні змагання зі стрітболу серед чоловічих команд організували в Ковелі, вони були приурочені до Дня міста,

Раніше Інформаційне агентство Волинські новини повідомляло, що «Волинська бандьоха» потрапила до Української Стрітбольної Ліги. Луцька команда (Дмитро Кунчик, Павло Масицький, Максим Дейна, Іван Мисковець) стала переможцями юнацької категорії, виборовши перше місце на фестивалі екстремальних вуличних видів спорту «Yarych Street Fest», який відбувся у Львові 5 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus