USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку відбулися «Ігри чемпіонів». ФОТО

12 Березня 2009 16:45
В обласному центрі Волині відбувся ІІ етап Всеукраїнських змагань «Ігри чемпіонів-2009», присвячених ХХІ зимовим Олімпійським іграм у Ванкувері. Про це 12 березня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Змагання зібрали у Волинській обласній ДЮСШ юних спортсменів нашого краю. Серед членів журі «Ігор чемпіонів-2009» на Волині – радник голови Волинської обласної ради Володимир Банада, заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк, заступник начальника управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Валентина Загрева, виконавчий директор Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Геннадій Вайнер та інші. Також був присутній начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Микола Зайченко.
 
У результаті напруженої боротьби визначилися переможці. Перше місце зайняла команда загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Підгайці Луцького району. «Срібло» – в учнів Луцького навчально-виховного комплексу № 26. Третя сходинка – в школярів із міста Каменя-Каширського . Четверте місце – в юних спортсменів Луцької гімназії № 18. Учні з Підгайців поїдуть на Всеукраїнські змагання в «Артек».
 
Прикрістю, щоправда, є те, що цьогоріч на «Ігри чемпіонів» з цілої області прибуло лишень 12 команд, кожна з яких складалася із 3 дівчат і 4 хлопців. І чотири з них – власне з Луцька. 2008-го у таких же змаганнях за першість боролися принаймні 28 команд із ЗОШ Волині. Що насправді є причиною такого стану речей – чи то наслідки фінансово-економічної кризи, чи просто проведення змагань «для галочки» – наразі не відомо.
 
Довідково:
 
У Волинській області функціонує 789 загальноосвітніх навчальних закладів, серед яких 15 ліцеїв, 19 гімназій, 3 колегіуми, 5 спеціалізованих шкіл, 12 шкіл для дітей з вадами розвитку, 3 вечірніх. У денних загальноосвітніх школах навчається 130345 учнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Березня 2009 17:39
Потім шукатимуть гроші на боротьбу із наркоманією, алкоголізмом, неповнолітньою злочинністю і т.п. та звітуватимуть про роботу. А ви знов матимете шо писати. Кругообіг води в природі...
Анонім Показати IP 12 Березня 2009 22:36
Коли за проведення змагань беруться Пархом"юк та Зайченко по-iншому бути не може.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus